beyler ben yükledim ancak açamadım bu uygulamayı voice control cıkıyor yıne.cydıa'dan ındırdıkten sonra ekstra bı sey mı yapmak gerek?
İpad2 ile kullanıyorum sunanda iyi öğle saatlerinde sıkıntı olusabiliyor
Nobita is upgrade falan diyor ?
bedava dagitilmasini cekemeyen bazi kisiler server'a saldirida bulundular.. developer su anda yeni server kurmak ve guncel surumu yazmakla ugrasiyor. twitter veya facebook uzerinden kendisini takip ederseniz gelismelerden haberdar olabilirsiniz...
Şuan çalışıyor fakat bazı sorulara cevap veriyor.
sınırlı düzeyde de olsa türkçe desteği geldi. Söylenenleri türkçe olarak yazı haline getirebiliyor. Sara Dictation NEW eklentisini reposundan indirebilirsiniz.
hiçbirşeye cevap vermiyor. söyledigim en basit komutu bile yanlış algılıyor. call lookman dememe ragmen defalarca yavaş yavaş. hep farklı algılıyor. "my men, i like men vs vs" bunlardan bir kaçı. dogru algıladığı şeyide hiç bir şekilde cevap veremiyor. ss lerde gösterdigi spider man 4 trailer ı bulma olayını değil söylerek yazarak bile yaptıramadım. şuan için berbat bir alternatif.
Beyler, gerçekten çok iyi paylaşan arkadaşıma teşekkürler.
Yalnız şöyle bir sorun var. İnternetten bir bilgi bulmaya çalıştığında böyle oluyor (I found information to you):
Ya Ben spiderman i araştırmadım sara dan . Ve open cydia/safari vb. Yazıyorum acmıyor ı dont see like app diyor . Acaba iPod touch 2g oldugundan mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: erhan850
hiçbirşeye cevap vermiyor. söyledigim en basit komutu bile yanlış algılıyor. call lookman dememe ragmen defalarca yavaş yavaş. hep farklı algılıyor. "my men, i like men vs vs" bunlardan bir kaçı. dogru algıladığı şeyide hiç bir şekilde cevap veremiyor. ss lerde gösterdigi spider man 4 trailer ı bulma olayını değil söylerek yazarak bile yaptıramadım. şuan için berbat bir alternatif.
Hocam resimdeki gibi degilmiş.
SEARCH FOR SPİDERMAN ON YOUTUBE
Olacakmış..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme