Şimdi Ara

*** SİRKECİ BİSİKLET FİYATLARI *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
11.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

sakin ol bu ne hiddet bu ne celal , anlat olayı da biz de bilelim . Doğrudur sirkecide fiyatlra nettekilere göre yüksek ama pazarlıkla netteki fiyatlardan daha ucuza alanlar cok

sen efor bisiklet te çalışıyorsan git başka yerde yap reklamını kafalarına göre fiyat çeken ticari ahlakı olmayan bir firma efor bisiklet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

sakin ol bu ne hiddet bu ne celal , anlat olayı da biz de bilelim . Doğrudur sirkecide fiyatlra nettekilere göre yüksek ama pazarlıkla netteki fiyatlardan daha ucuza alanlar cok

sen efor bisiklet te çalışıyorsan git başka yerde yap reklamını kafalarına göre fiyat çeken ticari ahlakı olmayan bir firma efor bisiklet

ne alakası var , ben efor bisiklette falan çalısmıyorum ...

• arkadaşın bazı söylediklerine katılıyorum özellikle eforun yanındaki ileribisiklet adam esnaf felan değil nerdeyse hakaret edicek sana ,kazanmasın böyle herifler
  • almazsın ordan olur biter zorla değil bisiklet satan onlarca firma ve site var
  • Müsayit bir zamanda sirkeci doğubank öyle bi gezicem bakalım piyasa ne alemde
  • Piyasa kötü durumda fiyat araştırması yaparken farkettiğim kadarıyla doların yükselmesi her alanı etkilediği gibi bu alanı da etkilemiş fiyatlar yükselmiş gecen seneye göre
  • 3 bisikletin fiyatlarini sorabilir miyim?

Ng650
    Kron xc250(2011 veya 2010 model)
    Kron xc500(2011 veya 2010 model)

2012 model olmasin pahali oluyor
  • Burdur 'da sordum Ng650 'i 430 son dediler. Tabi taksitli fiyat (senet sepet yok, söz senedi ile)...
  • en yakın zamanda gidip düzgün bir fiyat araştırması yapıp sizlerle paylaşacağım.eğer xc750 için 920 den düşmezse onlardan almanın hiçbir manası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

en yakın zamanda gidip düzgün bir fiyat araştırması yapıp sizlerle paylaşacağım.eğer xc750 için 920 den düşmezse onlardan almanın hiçbir manası yok.

Efor bisikletin internet sitesinde XC750'nin V frenlisi 489,00 $ (861 LİRA) sıkı bir pazarlıkla 800 TL'nin altında bir fiyata alınabilir
    Eğer Hidrolik frenlisini diyor isen o da 578,00 $ (1,017 TL) Bunu 920'den biraz zor düşer gibime geliyor.

Size hidrolik disk frenlisine 920 tl fiyat mı çektiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4thScratch

quote:

en yakın zamanda gidip düzgün bir fiyat araştırması yapıp sizlerle paylaşacağım.eğer xc750 için 920 den düşmezse onlardan almanın hiçbir manası yok.

Efor bisikletin internet sitesinde XC750'nin V frenlisi 489,00 $ (861 LİRA) sıkı bir pazarlıkla 800 TL'nin altında bir fiyata alınabilir
    Eğer Hidrolik frenlisini diyor isen o da 578,00 $ (1,017 TL) Bunu 920'den biraz zor düşer gibime geliyor.

Size hidrolik disk frenlisine 920 tl fiyat mı çektiler ?

xc 750 dedim,hidrolik disk diye bir şey belirtmedim yani
  • quote:

xc 750 dedim,hidrolik disk diye bir şey belirtmedim yani

belirtseniz iyi olur arada 150 tl gibi bir fiyat farkı mevcut
  • quote:

Efor bisiklet den bir kere alışveriş yaptım bir daha da yapmam dolandırıcı herifler sirkecide en fazla fiyatı çeken onlar ama forumda bir kaç kişi orda çalışıyor muş gibi oranın reklamı nı yapıyor birde sirkeci piyasası tutturabildiğine herkese enayi gözüyle bakıp fiyatı şişirdikçe şişiriyor hepsi doğubak ta satılan kaçak çin malı telefonlardan belli bir tane garantili ürün satılmaz oralarda herşey çin malıdır kaçak tır vergi kaçakçısı şerefsiz adiler esnaf değil bunlar kaçakçı

naptın şampiyon adamları yerden yere vurdun.Haklısın bazı konularda ne alacağını bilmeden piyasayı bilmeden gidersen binbir türlü yol deniyorlar kazıklamak için ama ne alacağını bilirsen gerçekten ucuz fiyata alabilirsin.Ben efor dan kron aldım adamların reklamını yapmıyorum burdan yanlış anlaşılmasın çok da çakal bi arkadaşa benziyordu neyse garanti blgesini falan aldım hatta bugün ilk ay bakımını da yaptırdım başka bi yerde

• quote:

Efor bisiklet den bir kere alışveriş yaptım bir daha da yapmam dolandırıcı herifler sirkecide en fazla fiyatı çeken onlar ama forumda bir kaç kişi orda çalışıyor muş gibi oranın reklamı nı yapıyor birde sirkeci piyasası tutturabildiğine herkese enayi gözüyle bakıp fiyatı şişirdikçe şişiriyor hepsi doğubak ta satılan kaçak çin malı telefonlardan belli bir tane garantili ürün satılmaz oralarda herşey çin malıdır kaçak tır vergi kaçakçısı şerefsiz adiler esnaf değil bunlar kaçakçı

Ben dun 500 tl ye kron xc250 aldim hocam efor bisikleti pazarlikla ucuza satti ama aksesuar aldim kask,eldivdn,suluk ,suluk kafesi,zil ve kilit aldim 150 tl aksesuar tuttu 500 de bisiklet tuttu bence pazarlikcyapsak aksesuarlar 600tlye alinabilirdi ama efor bisiklet gercekten iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çok haklısınız doğubankta ve yazıcıoğlunda da var aynı durum çok kötü bir kitlenin elinde bütün bu işletmeler insanı aptal yerine koyup bir sürü hinlik yapıyorlar(fiyat şişirme, olmayan malı varmış gibi söyleyip iki saat aradıktan sonra yokmuş abi demek gibi..)

• Fiyatlarda pek değişiklik yok

Kron xc250 550 tl den 500 tl ye alınabiliyor xc500 600 tl xc750 750tl 750 disk fren 950 tl gibi fiyatlara satılıyor .
  • unkapanındaki bisikletçilerde kron xc 250 varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusmuyu

unkapanındaki bisikletçilerde kron xc 250 varmı ?

evet var ikiyer satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

evet var ikiyer satıyor

sirkeciyle arasında fiyat oynamaz dimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

evet var ikiyer satıyor

sirkeciyle arasında fiyat oynamaz dimi ?

sirkeciye oranla birazdaha fazla çekiyorlar ama pazarlık yaparsan 500e kadar alırsın zaten bisikletin sabit pazarlıklı fiyatı heryerde 500tl daha düşük fiyatlı alan duymadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.