Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

bugün gittim ilgilenenlere;
    D90 18-105 1800TL

gecen 1600 civarı dıyolardı

İmkanı yok hocam 1600 olmasının.Çünkü 3 ay önce ben D3000 aldım o zamanda sordum artı düzenli olarakda uğrarım hayyama,1850 di 1800 e düşmüş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

bugün odak fotodan 550d 18-55 kit için 1550tl fiyat aldım, bir dahaki ay amerikadan alma şansım var o da 1450tl ye denk geliyor ortalama; sizce buradan mı almak mantıklı yoksa amerikadan mı? garantide durum nasıl olur?

Evet aslında amerika fiyati ile cok yakınlar degmez bence. Birde bu fiyatlar peşin fiyatları degilmi?? Yani Taksit yapabiliolarmı? fark ne kadar eklerler acaba?
  • Canon 1000d fiyatı hakkinda bilgisi olan var mi?
  • Tamron 70-200 ve Sigma 30 f/1.4 fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Canon 1000d fiyatı hakkinda bilgisi olan var mi?

ya geçenlerde biçok mağazada kampanya vardı canon 1000d kit 999 tl idi 18-55 objektif vardı hralde bi araştır bence hala devam ediyodur belki kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

ya geçenlerde biçok mağazada kampanya vardı canon 1000d kit 999 tl idi 18-55 objektif O vardı hralde bi araştır bence hala devam ediyodur belki kampanya

Cevap icin tesekkur ederim ama bugun gittim ve sony alpha a330 aldim teknosadan. 4 gb lik class10 sd kart ile birlikte 10 taksitli fiyati 1343 liraya mal oldu.

Bu mkineyi dusunenler varsada su anda teknodada kampanya var. Nakit fiyati 1199, taksitli fiyati da 1299 lira. Ayni makine media marktta 1800 kusyr lira. Ebaydan almak istersenizde yaklasik 960 liraya geliyor, tabi gumruge takilma riski bu fiuata dahil degil ve garantiside burada gecerli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeanne dArc -- 4 Temmuz 2010; 13:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Nikon D5000 VR Kit (18-55VR) ne kadar bilen varmı acaba?

Arkadaş yanında hafıza kartı, Kenko Uv filtre ve çanta ile dün 1280'e almış.
  • teşekkürler, bi arkadaşım dubaiden alıcak, dubai fiyatlarını bulabileceğim bir site varmı acaba? birde nelere dikkat etmeli 1280 de uygun gibi geldi dubaiden alacağımıza buradan mı alsak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G fiyatını söyleyebilirmisiniz.Garantili fiyatı mümkünse

Bilen varmı acaba ???
  • Hayyamdan spot d90 body kaça alınabilir? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

ya geçenlerde biçok mağazada kampanya vardı canon 1000d kit 999 tl idi 18-55 objektif O vardı hralde bi araştır bence hala devam ediyodur belki kampanya

Cevap icin tesekkur ederim ama bugun gittim ve sony alpha a330 aldim teknosadan. 4 gb lik class10 sd kart ile birlikte 10 taksitli fiyati 1343 liraya mal oldu.

Bu mkineyi dusunenler varsada su anda teknodada kampanya var. Nakit fiyati 1199, taksitli fiyati da 1299 lira. Ayni makine media marktta 1800 kusyr lira. Ebaydan almak istersenizde yaklasik 960 liraya geliyor, tabi gumruge takilma riski bu fiuata dahil degil ve garantiside burada gecerli degil.

önemli değil hayırlı olsun güle güle kullan

• samsung pl -70 nekadar acaba hd video kayıt yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00zz00
    Hayyamdan spot d90 body kaça alınabilir? Teşekkürler.

hayyamda d90 body 1400-1450tl........canon 550d ile aynı fiyatlar.....
    doğubank 1.katta birinde hem nikon d90 hemde canon 550d body 1250tl ye bırakıldı (PEŞİN VE NAKİT)......d90 vardı ama 550d elinde yoktu isterseniz (bugün) salı getiririm dedi....(arka merdivenden çıkınca sağ taraftak izbe koridor) cumartesi sorduk - 3 temmuz
    birde doğubank giriş katında gerilere doğru solda bir dükkan var....vitrinde kompaktlar filan var...onlara sorun ellerinde yoksa birkaç güne getirebiliyorlar...fiyatlar yine hayyamdan düşük

hayyamda henüz kriz yaşanmamış herhalde yada burunları yükseklerde takılıyor sanırım doğubank ile karşılaştırma şansım olan her üründe fiyat yüksekti doğubank daha iyi idi ayrıca bana ilginç gelen; cumartesi olduğundan doğubank tıklım tıklım idi ama hayyamda dükkanlarda tavla oynuyorlardı boşuna değil sanırım

hayyam OUT
    doğubank IN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 6 Temmuz 2010; 16:50:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komazec
    Hayyam'da Sony Alpha pek yok sanirim , Dogubank'ta satiliyor mu Sony Alpha dslr'ler..? (Sony A550)

doğubank ta bulma şansınız daha yüksek.....
    önden girince üste çıkın sağdaki koridorun başında sol tarafta sonyci bir mağaza var onlara sorun...onlar sony foto ve video da çok çeşidi olan bir yer
    birde hiç olmadık bir dükkanda tamam elimizde var diyebiliyorlar dolaşmak lazım....gençten hanına hiç gitmeyin dükkan mükkan kalmamış neredeyse
  • Fiyat bilgisi için teşekkür ederim. D90 body + 50 mm f/1.8 ve/veya tamron 17-50 f/2.8 gibi daha kaliteli bir lens almayı planlıyorum. İşyerinden yıllık izin aldığımda doğubank'tan hemen bunları alacağım.İlgin için teşekkür ederim.
  • 3 Temmuz Cumartesi Günü Canon 550D fiyaı sordum,

Babataş Foto 1700 TL fiyat çekti. pahalı olmasının sebebini makine yok piyasada dedi. saece body içinde 120 TL düşeriz dedi. Kocaman yüksek fiyat.

Ama Slik Pro 250 DX III tripod aldım, 160 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis_06

3 Temmuz Cumartesi Günü Canon 550D fiyaı sordum,

Babataş Foto 1700 TL fiyat çekti. pahalı olmasının sebebini makine yok piyasada dedi. saece body içinde 120 TL düşeriz dedi. Kocaman yüksek fiyat.

yuhhh aynı gün bana verilen body fiyatları 1250-1450 arası.....hayyam da fiyatlar kazıkmış cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

yuhhh aynı gün bana verilen body fiyatları 1250-1450 arası.....hayyam da fiyatlar kazıkmış cidden

Bana 1580 TL fiyat çektiler CANON 550D body için. O kadar yorum okuyoruz şu esnaf iyidir bu esnaf her türlü yardımcı olur diye, ama ordakiler doymuşlar artık tok satıcılar hiçte bahsedilen gibi değil.

Yeni makine alırken ilk dogubanka uğrayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Bana 1580 TL fiyat çektiler CANON 550D body için. O kadar yorum okuyoruz şu esnaf iyidir bu esnaf her türlü yardımcı olur diye, ama ordakiler doymuşlar artık tok satıcılar hiçte bahsedilen gibi değil.

Yeni makine alırken ilk dogubanka uğrayacağım.

kesinlikle öyle arkadaş...haklısın.....bende pazarlık yapmaya çalıştım ama burunlarından kıl aldırtmadılar.....anladımki hayyam bitmiş....doğubank daha popüler....doğubanka devam

• Bence imkanı olanlar bir yakını vasıtasıyla Almanya'da fln alsın.

Mayıs'ta MediaMarkt'dan 310€'ya D3000 kit + çanta + 4 GB SD kart aldım. O günün kuru ile 600~ TL'ye geldi :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.