Şimdi Ara

Şirket Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar popmundoda 23. günüm artık sıkıldım farklı bişeyler yapmak istiyorum para hafta cok az 2,500 dolar geliyo şirket kurucam ama biraz bana bahsedebilirmisiniz 50 tl ye alıcam gamesultan dan bosa goturmek ıstemıyorum para kazanabılırmıyım bıde daha yenıyım mı neler yapmam gerekır hıc bı bılgım yok yardımcı olurmusunuz

• Şirket kurmak istiyorsan önce belli bir miktar birikimin olmalı. Mekan açarken paraya çok ihtiyacın olacak çünkü.
    Mesela en ucuz mekan, yani bir bar açmak için gerekli olan para 40.000$ şu anda. Eğer birikimin yoksa boşuna alma parana yazık olur.
  • teşekkürlerr
  • Konunun üstünden baya bi zaman geçmiş ama yine de bilgi bulunsun. Şirket açar açmaz hemen milyonlar kazanabileceğinizi zannetmeyin. Bırakın 40k-100k'yı minimum 20M paranız olmalı bi bir mekan alıp haftalık 3-5k gelir elde edebilesiniz.
    Diğer konularda da gördüm barlar iyi kazandırıyor diyorlar. Doğrudur ama şu anki piyasada her şehirde barınız olması için(iyi gruplar kazandırır ve iyi grupların sizle çalışması için her şehirde barınız olmalı) yaklaşık 400M civarı bir paranız olmalı. Sonrasında mekanları bulmak için uğraşacak, toplayacak, kalitelerini artıracak ve para kazanmaya başlayacaksınız. Tabi toplamda haftalık 1.5-2M gibi olan giderlerini de unutmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    holding kurma oyunu Holdingim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.