Şimdi Ara

Şirket Web Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursadaki şirketimiz için 4 sayfalık bir ürün satış ve tanıtım sitesi yaptıracağız.sade ve şık bir site istiyoruz.Ne kadar maliyetle hazırlatabiliriz?(Hosting,domain hariç). İlgilenen arkadaşlar fiyat verirlerse memnun olurum.Teşekkürler.

• sayfa sayısının az olması sebebi ile 150 - 250 arası tasarlatabilirsiniz.
    Ama bir çok kişi atlayacaktır.Benim size tavsiyem bu atlayan şahısların kendi site adreslerini isteyip incelemenizdir.
  • Aynı Fiyat Aralıklarında olur Arkadaşın Dediği Doğru

referanslarımız hakkında ve sitemini görmek isterseniz msn yi ekleyin buraya yazmıyayım reklam oluyormuşşş.

msn: trhates@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 11 Temmuz 2006; 11:59:56 >
  • öncelikle sitelerimiz ticaret odasında kayıt oluyor güzel bir site istiyorsanız size yaparım flash tasarım falan 200 ytl ena z olur 100 mg host verecem kotanızda yüksek olacak geri ödeme çeki verecem size garantili bir şekilde ilgilenirseniz usertolem@hotmail.com msn den irtibata geçiniz iyi günler
  • 250 Dolar http://www.3nokta.net/referanslar/referanslar.htm Referanslara bakabilirsiniz siteden. İletişim bölümünde telefon numaraları var ararsanız Eltun ile görüşücem derseniz yardımcı olurlar ve olurum.
  • tasarım sade bişi yaparım ama flash kulanmam html ile yaparım 100 ytl nasıl olsa sık sık güncelenmesine gerek yok html işimizi görür zaten karışık siteleri beceremem ama sade yaparım eğer istiosan msn ni pm at görüşelim site 15 günde teslim istersenwww.adresin.net.tc die alanıda bizden yapabiliriz
  • ben olsam şahsen Eltuna yaptırırım : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

tasarım sade bişi yaparım ama flash kulanmam html ile yaparım 100 ytl nasıl olsa sık sık güncelenmesine gerek yok html işimizi görür zaten karışık siteleri beceremem ama sade yaparım eğer istiosan msn ni pm at görüşelim site 15 günde teslim istersenwww.adresin.net.tc die alanıda bizden yapabiliriz

15 günde denizliye yaptığıın gibi abidiki gubidik birşey yapacaksan hiç bulaşma istersen...

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLi_ZaL

ben olsam şahsen Eltuna yaptırırım : )

Teşekkürler DeLi_Zal
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

tasarım sade bişi yaparım ama flash kulanmam html ile yaparım 100 ytl nasıl olsa sık sık güncelenmesine gerek yok html işimizi görür zaten karışık siteleri beceremem ama sade yaparım eğer istiosan msn ni pm at görüşelim site 15 günde teslim istersenwww.adresin.net.tc die alanıda bizden yapabiliriz

15 günde denizliye yaptığıın gibi abidiki gubidik birşey yapacaksan hiç bulaşma istersen...

pardon güldüm ama ben dicektim tuttum kendimi.biri dayanamamış

• amatörlerin önünü açın anladık biliyonuz ama bizde kendimizi geliştirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

kardeşim o benim ilk sitem sen ananın karnındamı öğrendin site yapmayı yavaş yavaş hem ben 250 istemedimki seviyeye göre eltun sağolsun banada bazı konularda yardımcı oldu ama bizimde önümüzü
  • Sakin olun arkadaslar..
  • ben hariç hekes web tasarımı yapıyomuş
  • Malasef ole oldu ortalık Cok guzel siteleri bile 100 ytl lere yapar oldular.
  • neyse arkadaşlar biz hellmakere bırakalım seçimi yoksa karışacak
  • Gerçekten karıştım. Dediğiniz gibi çok ucuza yapacağını söyleyenler de var ama güven meselesi.Ucuz da olsa kötü bir site hiçbir işe yaramaz
  • Referans iste. Zaten istedigin gibi bir şey cıkartmazlarsa ortaya para vermezsin. oda sana siteyi..
  • herkez tasarımcı olmuş derken kastınız ????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.