Şimdi Ara

Şirkete Makam Aracı Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler hepsini okudum. S60 almaya gittim ama vazgectim. Arac canli olarak hic cezbetmedi beni. Basit duruyor gibi geldi. Hemen vazgectim acikcasi.

Daha sonra bmw 520 ye baktim 2007 model. Birde mercedes e200 baktim 2005 model. E200 un konforu ve agirligi daha cok hosuma gitti ve su anda mercedes e200 bakiyorum. 2004-2006 model avantgarde.

Ancak kafama birsey takildi. 2004 e200 ile 2009 c180 lerin fiyatlari asagi yukari ayni. Sonucta yeni araba daha makbul olur. Bu ikisi arasindaki farklar nelerdir??
  • makam arabası mercedestir dostum yalnız makam ıcın c class gıtmez modelı yenı olsada basıt kalır bence oncelıkle s class bakın olmazsa e class bakarsın
  • 2009 2010 model toyota camry herşeyden önce e segmenti bir araç ve amerikada basketçilerin kullandığı otomobil sanırım rahatlıkla bir makam otomobili olabilir :D. ayrıca buna karşılık biraz daha spor görünümlü bir araç ararsanda honda legend. iki araçta yaklaşık 280-290 hp güçlerinde. kaskodan dolayı vergi avantajınada giriyorlar. yakıtı çok dersen camry de 2400cc 4 silindirlileri olanları hem daha ucuz fiyata bulursun hemde yakıtı uygundur. araştırmanda fayda var diyorum.
  • Skoda Superb diyecektim ama 2. el E200kompressor de olur
  • c class makama bıraz ınce kalır e class uyar hatta s class

• Asıl Makam Aracı bu da.... Parası Olana :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

2000-2001 S600L

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bu-guzellik-gozlerinizi-kamastiracak-s-600-l-v-12-44738798/detay

Makam arabası dedin mi MERCEDEStir.

Şirkete Makam Aracı Tavsiyesi

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-
    2000-2001 S600L

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bu-guzellik-gozlerinizi-kamastiracak-s-600-l-v-12-44738798/detay

gerçekten bu araç süpermiş.
    Alın bunu gitsin

• Passat cc 1.8 tsi derim bende yakıt çok problem değilse

• [simage]htg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Nisan 2011; 2:01:36 >
  • latititude ya da sonata olur o paraya...gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadem41

latititude ya da sonata olur o paraya...gerisi yalan

İkiside olabilir mantıklı.
    Latidute 1.5dcı 65 Bin TL
    Sonata 2.0 crdi 64.600TL
  • s60 makam aracı için değil kullanmak için daha zevkli olur,
    Mercedes S serisi iyi arkadaşın gösterdiği linkteki.
  • Kesinlikle Merso.
  • skoda superb veya volvo olabilir.jip düşünültürse jeep compass kasa değiştirdi.bakmanızı dilerim
  • 2007-08 model jaguar s type olabilir.
    2010-11 volvo s80
    2008-09 honda legend
  • VOLVO S 80

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.