Şimdi Ara

SiRRaGe PvP Video (70 lvl assasin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler cok begendım devamını beklıorum bu arada hangi server bılmıomda kusura bakmayın
  • güzel
  • ewt bu arkadaşımız bu forumdaydı güsel vidyo gelse de yorum yapsa
  • süper bir video olmuş yeğeninin eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoWbOy87

Tebrikler cok begendım devamını beklıorum

evet, yenilerini bekliyoruz..
  • ya beyler orda potu mause la mi iciyor yoksa tusa basarakmi eger tusa basarak sa orda script var gibi cunku surekli tiklaniyor ama mause ise bilemem
  • sirrage öncelikle yeğenini tebrik ediyorum güzel video çekmiş.oynayış stil i bana benziyor :D
    her neyse video güzel charında güzel ama olympia gibi bi serverda böyle bir chardan daha fazlasını beklerdim açıkcası.keşke kendi charım oly de olsaydı areste bile bişiler yapmaya çalışıyoruz ama oly de asas oynamak gerçekten güzel olur areste herkes de dd var ve cz 67+ insanlardan oluşuyor ve haliyle biraz zorlanıyorsun ama olsun oly de fena bir server değil sende ii bi oyuncusun.video larının devamının gelmesini isterim :Dbu arada yeğenini karus yapma bea duyduuma göre zati oly de cz de her human başına yaklaşık 3091624518245918274518624517 karus düşüomuş :D
  • süper bi video ya. p1ersertac zamanında beni kasmıştı olimpiadayken 64 lvl idi ozamanlar şimdi kaç acaba tek başına potla flame rock kestiğini hatırlarım 9-10 saniyede.. çok sağlam adamdı oda valla helal senin yeğen işi biliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

sirrage öncelikle yeğenini tebrik ediyorum güzel video çekmiş.oynayış stil i bana benziyor :D
    her neyse video güzel charında güzel ama olympia gibi bi serverda böyle bir chardan daha fazlasını beklerdim açıkcası.keşke kendi charım oly de olsaydı areste bile bişiler yapmaya çalışıyoruz ama oly de asas oynamak gerçekten güzel olur areste herkes de dd var ve cz 67+ insanlardan oluşuyor ve haliyle biraz zorlanıyorsun ama olsun oly de fena bir server değil sende ii bi oyuncusun.video larının devamının gelmesini isterim :Dbu arada yeğenini karus yapma bea duyduuma göre zati oly de cz de her human başına yaklaşık 3091624518245918274518624517 karus düşüomuş :D

eyw.. iletirim
  • asıl charı human warriormus
    nickini sorabilirmiyim ?
  • sirrage yegenin winstondan poyr4z'dan bir alt kademeye kafa tutmus eger sende bir video ceker ve winston,karmarija gibi daha saglam charlara kafa tutar ezersen sende gözümde kyo_kusanaginin wincenzonun yerine sahip olucaksın ama kusura bakma seni daha yeni yeni gördügüm icin ününü duyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

ya beyler orda potu mause la mi iciyor yoksa tusa basarakmi eger tusa basarak sa orda script var gibi cunku surekli tiklaniyor ama mause ise bilemem

mousela iciorr
  • daha önce verilmiş gerçekten de...
    http://forum.donanimhaber.com/m_8797732/mpage_1/key_sirrage//tm.htm#8798711

silinebilir topic
  • YEĞENDE İŞ VAR AMA ASAS OYNAMAMIŞ UZUN SÜRE
  • şarkının adı nedir ujio nun vdeoda duymuştum
  • lwl olunca yapılıyo işte bende bi asas rogue açtırmadaım yardım etmek isteyen manes içi pm pls

bakiirra yı bulamadım tek
  • ahh ahh bende master olucaktım soyuldummm
  • bu arada master amtıramadım demek istedim
  • ben MattaF1x olarak bişe dicem
    o videoda lvl ım 63 ustumde chitin set var ve 2 parca unique itemim var

ama sole bi durum var ben bu video yu 1 ay once kadar izledim izledikden sorada sirrage i gordugum yerde 1vs1 e cagirdim

ya kesdim ya town atti..

tabi ben su hali almiştim
    lvl 65 full shell+7 skeleton belt dual rol dual re iron nackles..
    dual md8

soradan char herzman oldugu gibi yine hacklendi ama guzel kesmişsin yinede ellerine saglik..

not : md leri yazmayi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4mifl -- 6 Eylül 2006; 13:31:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.