Şimdi Ara

Şişme yatak kullanmış olanlar bakabilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
35.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu tek kişilik üstü kadife kaplı şişme yataklar deniz de kullanılabilir mi?
  • ben 1 kere yatmak zorunda kaldım ama hiç uyuyamadım sağa sola dönünce sürekli ses yapıyor ve havada asılı kalmışım gibi rahatsız oldum, tabi kalitesiyle ilgili olabilir rahatlığı
  • YAw konuyu hortlatcam ama k.bakmayin. Sisme yatak bakiyorum Bestway marka butcem 250 tl cift kisilik kendinden motorlu modellerine bakiyorum. Tavsiye bekliorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ben de hortlatayım :)
    Kampa gideceğiz. Şişme yatak ne almalıyım? İki yetişkin, bir çocuk için. Bazıları ayrı ayrı al, çift kişilik alma diyor. Biri hareket edince, diğeri de oynuyor, çok ses yapıyor filan diyen var. Ben şahsen çift kişilik, 2 yastık ve pompa hediyeli bir yatak alacaktım. Ekonomik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: d_darko

Konuyu ben de hortlatayım :)
    Kampa gideceğiz. Şişme yatak ne almalıyım? İki yetişkin, bir çocuk için. Bazıları ayrı ayrı al, çift kişilik alma diyor. Biri hareket edince, diğeri de oynuyor, çok ses yapıyor filan diyen var. Ben şahsen çift kişilik, 2 yastık ve pompa hediyeli bir yatak alacaktım. Ekonomik oluyor.

Tek kişilik tavsiye ederim.

Elektrik varsa motorlu olanlar var 2.5 dakikada şişiyor
  • 80 lralıklarnasıl indirime girmiş gittigidiyorda? evde kediler var, patlatablirler mi, kollarımızz çizik içinde , bayağı agresifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

80 lralıklarnasıl indirime girmiş gittigidiyorda? evde kediler var, patlatablirler mi, kollarımızz çizik içinde , bayağı agresifler.

Kediler köpekler patlatıyor bu yatakları benim tanıdıkta vardı baya yama yapmıştık patlak yerlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

80 lralıklarnasıl indirime girmiş gittigidiyorda? evde kediler var, patlatablirler mi, kollarımızz çizik içinde , bayağı agresifler.

bu yaz hep beraber ailece yazlığa gittik. bizimkiler gaza gelip almış 150 liraya. 10 kişi denedi kimse rahat edemedi yer yoktu. en sonunda ailenin delikanlısı olarak yerde ben yattım
  • https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/intex-pompa-68614-deniz-yatagi-sisme-yatak-outdoor-malzemelerini-sisirmek-icin-pompa-intex-marka-332939619

Şu pompa ile şişme yatak şişirilir mi? Yoksa illa elektrikli mi alayım?

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/freecamp-senox-pompa-12v-arac-acakmak-girisli-sisme-yatak-pompasi-325756868

Genelde ilk sıradaki yataklarla hediyeli de ona göre bir seçim yapacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.