Sissoko'ya bayılanlar merak ediyorum kaç defa Juve'de bu adamı canlı izlediler.Youtube yorumcusu olup çıktılar. Ben Juvenin maçlarının çok azını kaçırdım.Şunu söyleyebilirim ki ofansa katkısı sıfır.Son dönemlerde de ağır sakatlıklar geçirdi.Bazen çok sert müdahalelerde bulunuyor İtalya'da fazla kırmızı görmedi ama Tr'de çok görür kırmızıyı. Benim istediğim A.Diarra veya L.Diarra.
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Sissoko'ya bayılanlar merak ediyorum kaç defa Juve'de bu adamı canlı izlediler.Youtube yorumcusu olup çıktılar. Ben Juvenin maçlarının çok azını kaçırdım.Şunu söyleyebilirim ki ofansa katkısı sıfır.Son dönemlerde de ağır sakatlıklar geçirdi.Bazen çok sert müdahalelerde bulunuyor İtalya'da fazla kırmızı görmedi ama Tr'de çok görür kırmızıyı. Benim istediğim A.Diarra veya L.Diarra.
Ofansif katkı lazım değil zaten bize.Emre yapacak onu.Beni düşündüren tek şey sakatlıkları.
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
quote:
Ofansif katkı lazım değil zaten bize.Emre yapacak onu.Beni düşündüren tek şey sakatlıkları.
Sonra Cristian'a "Geristian" diyoruz ama ileri hiç oynamadığı hep yan pas ve geri pas yaptığı için?
Ne farkı kalacak Cristian'dan bunun o zaman?Zaten kasabın teki.Kesinlikle Alou veya Capoue alınabiliyorsa bu adama hiç gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
quote:
Sonra Cristian'a "Geristian" diyoruz ama ileri hiç oynamadığı hep yan pas ve geri pas yaptığı için?
Ne farkı kalacak Cristian'dan bunun o zaman?Zaten kasabın teki.Kesinlikle Alou veya Capoue alınabiliyorsa bu adama hiç gerek yok.
Olay sadece o değil.Pozisyon alma,güç oyunu okuma vs. de var işin içinde.Cristian ile bu adam bir mi tutulacak?Oyunu iki yönüyle oynayan futbolcular öyle kolay bulunmuyor malesef.Olanlar da tuzlu işte.
İnşallah bir aksilik çıkmazda takımımıza gelir.
Afrika Kupası başlayınca tüm oyuncularımız gidecek. Kim oynayacak peki? Bu Afrika sevdasından vazgeçilmeli...
Sissoko nun Moussa versiyonunu yada Matuidi yi tercih ederdim
Artık kapatmamız lazım şu transferi, sonra ilk maçlar puan kayıpları vs oluyor, can sıkıyor.
Kandırmayın Fenerlileri sissoko falan gelmez adam juventus da oynuyor gelmez arkadaş gelmez valla gelmez
quote:
Tamamen katılıyorum, Serie A izleyen bunların farkındadır zaten. Bazı arkadaşlar bu Sissoko transferine öyle tepkiler veriyor ki sanırsın Sissoko değil de çok iyi bir oyuncu geliyor Fener'e.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
Kandırmayın Fenerlileri sissoko falan gelmez adam juventus da oynuyor gelmez arkadaş gelmez valla gelmez
appiah ibb den geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
Juventus'ta kim ? Ligi 7. sırada tamamladılar.Ne Şampiyonlar ligine ne de Uefa avrupa ligine gidebiliyor , niye gelmesin ? Üstelik Fenerbahçe gibi dünya kulubüne geliyor.
Yabancı sınırı kalkmazsa gül güle yobo
Yobo nie gidiyor ya Guizayı yollasınlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme