PHILIPS-107P50 MITSUMI-FDD NEC-ND3520A CODEGEN-6102 KULPLU SOKET A AMD-SEMPRON 2500+ TWINMOS-512 MB 400 AGP ASUS-A9550 GE TD SATA SEAGATE-120 GB SATA NCQ SOKET A ASUS-A7N8X-DELUXE KLAVYE A4TECH-KLAVYE MOUSE A4TECH-NB-30
yukardaki sitemi almak istiyorum 800 dolara sizin görüşlerinizide almak iyi olur.yorum yaparmısınız
Anakart olarak MSI öneririm. Ram'i 1GB yap. Bunlar haricinde sistem güzel...
ram haricinde sisteme söLicek sözüm Yok
haYırLı oLsUn simdideN
2x 512 yap ....
anakartıda abit nf7-s yada epox 8rda+ tercih edersen bence daha ii olur....
Ekrankartının çok iy olduğunu görüyorum. Kuvvetli bir power'a ihtiyacın olacak. Bence 400 Wat'lık bir kasa tercih et.
quote:
Orjinalden alıntı: imp_hea_tus
Ekrankartının çok iy olduğunu görüyorum. Kuvvetli bir power'a ihtiyacın olacak. Bence 400 Wat'lık bir kasa tercih et.
Sistemin kuvvetli bir PSU'ya ihtiyacı yok. Bence işlemcin biraz zayıf gibi. amd 3000 yapabilirsin.
45-50$ arasına satılan Aopen ES50A-34(350 watt) tavsiye ederim.Codegen ile aralarında en fazla 5-10$ fark vardır.Ama kalitesi tartışılmaz.
yorumlarınız için tşk
monitörü philips in T serisi al derim ana kart msi öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: killer_tosun
Sakın sakın sakın monitör seçimin en iyisi
Anakart oolarak EPOX dan şaşmaman lazım AMD için...
Eğer beklerim diyorsan AMD 939 3000 al derim
NEC de çok çok iyi seçim olmuş...
Asus veya MSI 9550 GE/TD süper seçim olur giriş seviyesi için...
Ram olmamış aga 2*512 mb ddr 400 twinmos aL
quote:
Orjinalden alıntı: eserburak
quote:
Orjinalden alıntı: killer_tosun
Sakın sakın sakın monitör seçimin en iyisi
Anakart oolarak EPOX dan şaşmaman lazım AMD için...
Eğer beklerim diyorsan AMD 939 3000 al derim
NEC de çok çok iyi seçim olmuş...
Asus veya MSI 9550 GE/TD süper seçim olur giriş seviyesi için...
monitör hakkında bi şey diyemem ama t serisi flat oluyor o açıdan söyledim ana kartt biz kafede kullanıyoruz msi p3 zamanında çıkardığı ana karttt halen kullanıyoruz 4 sene oldu hiç bir hasar yok.. ayrıca amd bord alacaksan veri iletişim hızına fiyatına ve diğer özelliklerine bak derim bir de epox a bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme