Şimdi Ara

Sistem Alındı - Bütün Herkeze Teşekkürler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Bu mesaj neden eksilendi ki ?

yaş ortalaması bu kadar düşük bir forumda bu - + sistemi hiç iyi olmadı kimlerle uğraşıyoruz işte adamlara para felan veriyorlar herhalde beni - lemeleri için yöneticilerde uyuyor valla bunun tespit edilip cezalandırılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Haziran 2014; 2:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Bu mesaj neden eksilendi ki ?

yaş ortalaması bu kadar düşük bir forumda bu - + sistemi hiç iyi olmadı kimlerle uğraşıyoruz işte adamlara para felan veriyorlar herhalde beni - lemeleri için yöneticilerde uyuyor valla bunun tespit edilip cezalandırılması lazım.

Komedi resmen. Katılmadığın bir düşünce olur tamam eksilersin ama burada bir düşünce paylaşımı dahi yok. Hadi bakalım hayırlara vesile olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Komedi resmen. Katılmadığın bir düşünce olur tamam eksilersin ama burada bir düşünce paylaşımı dahi yok. Hadi bakalım hayırlara vesile olsun.

maalesef.

birtanesi itiraf etmişti hatta itina ile her mesajını eksiliyorum diye.

Allah akıl fikir versin herkese diyecek birşey yok.

fakat ben hakkımı helal etmiyorum haksız yere sırf çekemiyor diye - leyip bana bunu yapıyorsa Allahın ilahi adaleti onada güzel bir ders verir hiçbir yaptığımız karşılıksız kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

maalesef.

birtanesi itiraf etmişti hatta itina ile her mesajını eksiliyorum diye.

Allah akıl fikir versin herkese diyecek birşey yok.

fakat ben hakkımı helal etmiyorum haksız yere sırf çekemiyor diye - leyip bana bunu yapıyorsa Allahın ilahi adaleti onada güzel bir ders verir hiçbir yaptığımız karşılıksız kalmaz.

Hocam siz bildiğiniz işi yapmaya devam edin bu onlara güzel bir cevap olur zaten. :)

Daha neler neler göreceğiz şu forumda.

• Dehsetul vahset bir sistem iyi gunlerde kullanin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.