quote:Orjinalden alıntı: emreonal69 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Yani sistemle uyumluluğu problem olmaz bu uygundur diyorsun ???? Bu mesaj emreonal69 arkadaşıma alıntı yapmak istemedim uzun uzun Problem olmaz, yalnız sendeki psu kaç watt lık ? onu yazmıştım yukarda 235 watt sanırım ama arkadaş değiştirmem için bir örnek vermiş
quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 quote:Orjinalden alıntı: emreonal69 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Yani sistemle uyumluluğu problem olmaz bu uygundur diyorsun ???? Bu mesaj emreonal69 arkadaşıma alıntı yapmak istemedim uzun uzun Problem olmaz, yalnız sendeki psu kaç watt lık ? onu yazmıştım yukarda 235 watt sanırım ama arkadaş değiştirmem için bir örnek vermiş bu kartlar çok yakmaz yeterli olabilir ama sistemi tehlikeye atma 350-400w ucuz yollu psu işini görür
quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 quote:Orjinalden alıntı: emreonal69 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Yani sistemle uyumluluğu problem olmaz bu uygundur diyorsun ???? Bu mesaj emreonal69 arkadaşıma alıntı yapmak istemedim uzun uzun Problem olmaz, yalnız sendeki psu kaç watt lık ? onu yazmıştım yukarda 235 watt sanırım ama arkadaş değiştirmem için bir örnek vermiş PSU yu değiştirseniz iyi olur "LEON-X" arkadaşın önerdiği psu nun fiyatı çok uygun.
quote:Orjinalden alıntı: ali277 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 quote:Orjinalden alıntı: emreonal69 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Yani sistemle uyumluluğu problem olmaz bu uygundur diyorsun ???? Bu mesaj emreonal69 arkadaşıma alıntı yapmak istemedim uzun uzun Problem olmaz, yalnız sendeki psu kaç watt lık ? onu yazmıştım yukarda 235 watt sanırım ama arkadaş değiştirmem için bir örnek vermiş bu kartlar çok yakmaz yeterli olabilir ama sistemi tehlikeye atma 350-400w ucuz yollu psu işini görür Şuan gidişhat şöyle : 1- Bir PSU alıyoruz ucuz yollusundan 2- RAM artırıyoruz 3- HD4670 e yöneliyoruz
Aynen 8800gs 3-5 fps üstün olabilir, ama gözle o farkı zaten tespit etmek mümkün değil. F/P ve güç tüketiminde HD4670 öne çıkıyor her türlü. 350w FSP Psu işini görür her türlü 2gb 533mhz'de ram takviyesi.
quote:Orjinalden alıntı: LEON-X Aynen 8800gs 3-5 fps üstün olabilir, ama gözle o farkı zaten tespit etmek mümkün değil. F/P ve güç tüketiminde HD4670 öne çıkıyor her türlü. 350w FSP Psu işini görür her türlü 2gb 533mhz'de ram takviyesi. 533 de hata yok değilmi bendeki 667 ??? Çok teşekkür ederim herkese artık bu işlemleri uygulamaya çalışıcam
quote:Orjinalden alıntı: LEON-X Pardon 667mhz'lik kit alıcaz dostum Tekrar teşekkür ettim. Bu konu tamamen bana çok faydalı oldu. Herkes sağolsun.
quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Şuan gidişhat şöyle : 1- Bir PSU alıyoruz ucuz yollusundan 2- RAM artırıyoruz 3- HD4670 e yöneliyoruz evet bunları alman yeterli şimdiden hayırlı olsun forumu özlemişim
quote:Orjinalden alıntı: ali277 quote:Orjinalden alıntı: fahrettin89 Şuan gidişhat şöyle : 1- Bir PSU alıyoruz ucuz yollusundan 2- RAM artırıyoruz 3- HD4670 e yöneliyoruz evet bunları alman yeterli şimdiden hayırlı olsun forumu özlemişim Sanada teşekkür ederim yardımlarından dolayı