Şimdi Ara

sistem boguluyor gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sistemi yyeni aldım sayılır 3 hafta felan oluyor . AMD 3200+ , Epox 9NPA ultra,512ram twinmoss, 120 GB seagate , 6600GT Leadtek . ama bazı sorunlar yasıyorum . öncelikle bilgisiyar cok yavas .programlar ve oyunları acmak istediğimde 20-30 saniye kadar bekliyorum (donma felan yok sadece acılmasını beklıyorum ). bilgisiyarı her actıgımda saatin yanındaki programları kapatmak zorunda kalıyorum ekrankartı ,antivirüs vb . gibi. kapatmassam 2-3 dk kadar beklemek zorunda kkalıyorum. ve sureklı donuyor bilgisiyar ve cok daha agırlasıyor. ben hdd yı 2 ye boldm c: 30 Gb, d: 80 Gb yaptım " d " de programlar ve oyunlar yuklu "c" de sadece xp sp2 ve antivirüs yuklu (kaspersky ve antivir kullanıyorum) bilgisiyarı servise götürdüm. ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• oyunun geç başlaması cd romunun okuma hızından kaynaklanabilir.
    sistemin gayet iyi benimkiyle aşağı yukarı aynı yani normal bi olay diil bu.
    onun dışında şu önemli power supplyının markası nedir kaç wattlıktır ondan dolayı da olabilir.
    antivirüs programın nedir onlar yavaşlatır bilgisayarı çok?
    bunları söle bakalım
  • öncelikle programlarını d ye değil c ye kur. çünkü d hdd nin c ye göre daha gerisinde olduğundan erişim süresi daha yüksektir. yavaşlamanın asıl nedeni cool&quiet özelliğinden kaynaklanıyor olabilir. msconfig den gereksiz görevleri kapat. özellikle ekran kartı ile ilgili olan ne varsa kapatmanı tavsiye ederim. ram doluyor ve bilgisayar mecburen takas dosyası kullanmak zorunda kalıyor da olabilir.
  • oyunlar bilgisiyara yuklu cd istemiyor . kasa AOPEN b-27 350watt. antivirüs kaspersky ve antivir kullanıyorm. ayrıca bu kasa bu sisteme yeterlimi 1 tane daha fan almama gerek var mı ?

demin servisi aradım xp den kaynaklanıyor dedi bişeler yukledik ve hiç bir sorun yok artık dedi. ama ben tahmının donanımdan kaynaklanor olabilir belki parçalardan 1-2 si uyuşmuyor olabilir veya ram bozuk diye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.