Şimdi Ara

Sistem Boşta İşlemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım toplama sistem bilgileri altaki fotorafta var.Görev yeneticisinde sistem boşta işlemi diye bi şey var sağ tıklıyamıyorum.CPU nun %80-90 ni yiyor gibi görünüyor.Şimdi siz o boşta kalan cpu diceksiniz.Doğru olabilir.Benim sorunum şu önceden öyle bir şey çıkmıyordu ve o çıkmaya başlamasından itibaren bilgisayar kasıyor.Oyun açtığğım zmaman eskisi gibi ama chromedayken ve masaüstündeyken dosyalar geç açılıyor resimleri geç geliyor kasyıor yani.Şimdi bu eskiden çıkmıyordu.Şimdi neden çıkıyor?Ve kullandığım başka hiç bir bilgisayarda buna benzer bi sorun yok.Lütfen biri bir şey öenersin.
     Sistem Boşta İşlemi! Sistem Boşta İşlemi!

• şimdiye kadar kullandığım her bilgisayarda o işlem bulunur ve kullanılmayan işlemciyi gösterir. Onun olmadığı bir sistem görmedim doğrusu. Siz dikkat etmemişsinizdir daha önce belkide. Sistemin kasmasıyla onun hiçbir alakası yok kaldı ki ne kadar yüksekse o kadar az islemci kullanılıyordur. Sorununuza gelince oyunlarda sıkıntı yok ise bilgisayarda da sıkıntı yoktur. Ancak zamanla onu yükle bunu kaldır vb. yaptıkça bilgisayar istemeden yavaşlar. Yedeklerinizi alıp temiz bi format atarsanız sorun kalmaz
  • o mereti microsoft ne amaçla yaptı acaba bence boştaki işlemci %sini göstermek amaclı degil ama gereksiz birşey oldugu kesn
  • ondan kurtulmanın tek yolu işletim istemini değiştirmek kardeş linux denen virüssüsz ve sorunsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.