Şimdi Ara

sistem değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wenigma seni unuttuk. yukarı okursan monitör ve işlemci hakkında kendine cevap alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcuzmanı

Chryin 6400 dandik demedim. 6300 dedim iyi oku yukarıyı. paran çoksa daha iyisini al. saygılı ol amd fanatiği falan değilim. ben esnafım 12 yıldır. müşterim benim için önemlidir. sen her zaman kötü tarafını düşün ki iyi bir şey alasın. ekmek değil bu her gün almıyorsun...

6300 ve 6400 sınıfında en kötü anakart demişsin.

Şu anda Core2Duo ların üstüne işlemci yok, senin dediğin lafa bak.
  • off chryin iyi oku: kardeş sen hala alamadın hala bilgisayar. kafanı çelmek istemem. ama 200 dolar daha gözden çıkar. işlemci 6400, ekran kartını gf 7600 al derim. bunları yukarıda bak kim yazmış sonra konuş... iyi geceler yarın yine forum.donanımhaberdeyim.
  • quote:

off chryin iyi oku: kardeş sen hala alamadın hala bilgisayar. kafanı çelmek istemem. ama 200 dolar daha gözden çıkar. işlemci 6400, ekran kartını gf 7600 al derim. bunları yukarıda bak kim yazmış sonra konuş... iyi geceler yarın yine forum.donanımhaberdeyim.

Aşağıdakı koyu yazılmış yerleri iyi oku..

quote:

robotech gocunacak birşey yok. ben 6300-6400... serisi sınıfında en kötü olan dedim. dikkatli oku. atlamayalım lütfen. unutma piyasaya yeni ürün çıkar. artılarını diğer ürünlere saklarlar model fazla olur talep artar. fiyatta ise çaprazlama olur ve kafan karışır. yinede yorumun için sağol...

Çaktın mı köfteyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 25 Ekim 2006; 2:26:31 >

• sen 6300 e D serisinden kötü diyosan boşuna 12 yıl bu işi yapmışsın şimdi o kadar 6300 alıp kullanan var onlar nedne aldı peki D serisi iyi olsa ondan almazlarmıydı 5200 de süper 256mb hemde uçarsın oyunlarda deme sakın
  • sie len...
  • Dostum yanlış anlama ama önerin pek mantıklı degil neden ise 6300 yerine 6400 önermen ikisi arsında ne fark oldugunu neden 6300 'ün kötü oldugunu anlatırsan seni daha iyi anlarız...
    Bence ekarn kartını haricinde sistemin güzel...Ekran kartını 7600 GT yada en çok bu modeli tavsiye ederim 7900 GS ister XFX ister Leadtek hiç farketmez ben ce nu modelleren seçmelisin...
  • bir gün herkes amd li olacak...
  • quote:

walla kardeş pc güzel. yalnız sen biraz dengesizsin. monitör süper. yalnız ekran kartı fason. işlemci 6300 problem yaratıyor. yalnız 6400 almanı tavsiye ederim. monitöre parayı acımıyon. ekran kartın, işlemcin yaramaz. sen anlaşılan biraz dış görünüşe önem veriyon.sonra ağlama...

@pc uzman
    6300 neden problem yaratsın?
    bi çarpan farkı yüzünden de e6400 alınmaz 50 dolar a yazık olur
    ------------------------------------------------------------------------------------
    birde e6300 çok ısınıyor demissin idle de 34derece ful yükte 38 max 40 gecmiyor saatlerde oyna istersen
    oc 3000mhz de 36 max yükte 44 dereceyi gecmiyo
    tabi senin e6300 ün sorun yaratıyosa orasını sen düsün biz e6300 den memmun uz walla
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

yalnız sen biraz dengesizsin arkadasım bu lafı söylerken ne düsünerek yazdın ? hic kimseyi bu sekilde hitapla kücük düsüremezsin denegesiz olup olmadıgı hakkında elinde yazılı bir belge bulunmaktamı
    baya bi ayıp etmissin !
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ekran kartını 7600gt alabilirsin pisman olmazsın(ramlerde 533 yerine ileri dönük 667 alabilirsin simdi 533 almak mantıksız bisey olur ) ekran ıda okadar abartma ama yinede keyfine kalmıs
    e6400 olayınıda bi düsün 50 dolar seni zorlamassa bilemem ama para paradır bugun bisi değildersin yarın pisman olabilirsin !
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 30 Ekim 2006; 17:36:43 >

• dostum bende hemem hemem aynı paralara sıstem kuracagım son kararını burda acıklada bende yararlanıyım ben senden farklı olarak işlemci e 6400 ekran kartını degıstırecegım bıde dvd yazıcıyı lg dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin567 -- 4 Kasım 2006; 20:43:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.