Merhaba. Bir önceki sistemimi daha yalın hale getirdim pek anlaşılmamış düşündüm hiç karmaşıklığa gerek yok. Sadece 2,00 ve 2,19 arası maçlara basıcam artık en yüksek ihtimal bunda. 2,20 ve sonrası muallak en iyi aralık bu. Dün gece açtığım konuyu silemedim oynamak isteyen bu sistemden yararlansın.
Biliyorsunuz bir daha söyliyim. Her gece 3 maç tempodan oranlar 2,00-2,19 arası olacak şekilde 1 veya 2'ye veriyoruz, yatan maçın yerine belirtilen oranlar dahilinde herhangi bir maç yazıyoruz, klasik martingale. Basite indirgedim anlaşılmamış hala soranlar var en iyisi bu.
10 tlden başlıyoruz 3 maç toplam 30 lira, yatan her maç için 2 katına çıkarıyoruz misliyi, bu kadar. Tutan maç için sil baştan başka maç, düzenli olarak her gece 3 maç ve her hafta keyfnz bilir zamanı ama yatan maç için mutlaka martingale uygulayın ki hem zararınız çıksın hem de kâr edin, yarım bırakmayın yani... Dikkat etmemiz gereken 2,00 ile 2,19 arası olması seçtiğimiz takımın zira yüzde 60'ya yakın tutma olasılığı. Ok bu kdr yani. Rast gelsin hepimize.
dpteki not: 320'den fazla orana basmayın en fazla çıkacağınız bu olsun ha paranız varsa çıkın istediğinz kadar. Çoğunuzda yok, dolayısıyla 320 limit olsun. 7. maçta tutmazsa ya başa dönün ya da bırakın. Bu en kötü ihtimal. Düşük bir ihtimal.
in2 / southend united - burton albien / 1 / 2.15 / 10 misli
türkiye / kardemir karabük - konyaspor / 2.05 / 10 misli
isveç amatör / anety SK - moheda IF / 1 / 2.15 / 10 misli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme