Hocam iy/ms tahmin analiz nasil edilir yardimci olur musunuz?
Diğer başlıkta da yazdığım gibi, ben genelde iy tablolarını falan inceliyorum. Maçın durumuna göre ms ne olur yorumluyorum. Ona göre içimden geçen, hislerime göre birşey yazıyorum. Mesela dün de Cardiff maçının patlayacağını düşünmüştüm, içimden öyle geçti. Çünkü herkes Cardiff'i banko görüyordu. Brighton'da son zamanlarda takip ettiğim kadarıyla gol sıkıntısı olmayan, hatta ilk yarıdan golleri bulan bir formdaydı. O nedenle 2/0 dedim ama 2/2 oldu. Cardiff'in bu kadar sürpriz yapabileceğini düşünmemiştim
Dostum Dün fena Patladık ya :-) iy/ms bırak bankolar patladı kafadan yani:) bugünün bültenine daha bakmadım ama bugünde bi kupon yapalım :)
bizimeti kardes nerelerdesin? Yaptın mı bugüne Kupon. Ben Baktım biraz ama uefa oldugu kafam karışıyor:)
Yok henüz bakmadım programa. Sistem yapmayabilirim ama bugün, 2. maçlar olduğundan neyin ne olacağı çok da belli olmuyor genelde. Programa bakınca yine yazarım düşüncelerimi
Yine şans benden yana değildi Dnipro maçından ümitliydim ama ilk yarı gol atmayı başaramadılar. Genk de ilk maçtaki gibi olup, uzatmaya gider diye düşünmüştüm ama olmadı
Aslinda bugun tam iy/ms gunu iyi arastirma ve biraz da sansla yuksek meblalar tutturulabilir.
Kardes yaptınmı Bugüne Kupon?
Henüz yapmadım, birazdan bakacağım. Bugüne sistem yapmayı düşünmüyorum ama yine de maçları inceleyip muhtemel bir kupon paylaşırım. Biraz banko oynayıp yarına sermaye yapmayı planlıyorum Sen baktın mı birşeyler? Ya da dün yapmış mıydın?
quote:
Orijinalden alıntı: bizimeti
Henüz yapmadım, birazdan bakacağım. Bugüne sistem yapmayı düşünmüyorum ama yine de maçları inceleyip muhtemel bir kupon paylaşırım. Biraz banko oynayıp yarına sermaye yapmayı planlıyorum Sen baktın mı birşeyler? Ya da dün yapmış mıydın?
Yok Dün Yapmadım Avrupa Ligi Ugursuz geldi diye :D bugünde kafama yatan pek maç yok S: aslında bitane yaptımda oynasammı oynamasammı die düşünüyorum. muhtemelen bugünd oynamayacagım. kaç gündür yatıyoruz artık oynamak içimden gelmiyor :D
Yarına sermaye olsun diye oynayacağım kupon; 112 - Gaziantep - Bursaspor: 2-3 gol Oran: 1.70 115 - Angers - Ajaccio: H0 Oran: 3.30 116 - Auxerre - Guingamp: KG Var Oran: 1.60 121 - Nimes - Istres: MS 1 Oran: 1.70 124 - Almere - Maastricht: MS 2 Oran: 1.65 Misli: 2 Kazanç: 50 TL Muhtemelen yatarım ama tutarsa güzel olur. Kağıt üstünde banko olanları yazdım. Hatta ben oynadım diye Maastricht ilk deplasman mağlubiyetini de alabilir 2. kupona yorumu olan belirtebilirse iyi olur, 10dk'ya gidiyorum yatırmaya :)
Ne demişim yukarıda, Maastricht ilk mağlubiyetini alabilir Malımı biliyorum arkadaş, yatacak maçı direk buluyorum. Geçen hafta da bulmuştum ve o maçtan yatmıştım. Şike maçın hasına geldik, bir daha da hollanda 2'ye oynarsam
Böyle şans olamaz arkadaş ya +3 dk uzatma verdi, 93:10 olmuş, hala oynatıyor, 93:30'da gol oldu. Başlarım böyle işe ya, nedir bizim bunlardan çektiğimiz Lee Mason senin gibi hakemin ben Norwich - Everton 2/0 Swindon - Preston 2/1 Charlton - Nottingham 0/2 maçlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bizimeti
Böyle şans olamaz arkadaş ya +3 dk uzatma verdi, 93:10 olmuş, hala oynatıyor, 93:30'da gol oldu. Başlarım böyle işe ya, nedir bizim bunlardan çektiğimiz Lee Mason senin gibi hakemin ben Norwich - Everton 2/0 Swindon - Preston 2/1 Charlton - Nottingham 0/2 maçlar.
kardeşim artık kupon yapmıyor musun? 2.5 aydır mesaj atmamışsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme