Bildirim
Sistem ( GTX 1660 Tİ )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle bu sistemdeki ekran kartını gtx 2060 çıkarıp üstüne bir adet 8 gb ram daha eklersen efsane olur.https://www.itopya.com/da-v4-r5-1600-wraith-max-sogutucu-msi-rx580-armor-oc-8gb-8gb-ram-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ -
Dediğinizi yapınca işlemci ve m.2 den kısıyorum değer mi sizce ? -
1080p için gayet dengeli olmuş ben monitör tercihimi asustan yana kullanıyorum zevk meselesi benq sevenlerde var farklı firmaları sevende benq ve asus kullanmış biriyim benq renkleri pek güzel gelmediği için bu topladiğim son sistemimdede almak istemedim monitörde tavsiyem vg248qe güzeldir üzmez değiştirilicek bir şey göremedim sisteminizde 16 gb şuanlık yeterli ileride bütçeniz olursa alırsınız ama pubg vs oynarsanız yeterli gelir o ram 1080'de 32 gb ram biraz gereksiz gibi çözünürlük yüksek olsaydı mantıklı olabilirdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X