Şimdi Ara

Sistem ( GTX 1660 Tİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sistem yaptım amacım oyun için olması 2K delisi değilim ultrada 1080pde yüksek fps isteyen biriyim o yüzden böyle bir şey yaptım önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum bütçem kısıtlı yoksa daha iyisini yapardım bazı sorunlar oldu monitör önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim

Sistem ( GTX 1660 Tİ )

• Kesinlikle bu sistemdeki ekran kartını gtx 2060 çıkarıp üstüne bir adet 8 gb ram daha eklersen efsane olur.https://www.itopya.com/da-v4-r5-1600-wraith-max-sogutucu-msi-rx580-armor-oc-8gb-8gb-ram-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  • eXC4L1BUR kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yapınca işlemci ve m.2 den kısıyorum değer mi sizce ?
  • 1080p için gayet dengeli olmuş ben monitör tercihimi asustan yana kullanıyorum zevk meselesi benq sevenlerde var farklı firmaları sevende benq ve asus kullanmış biriyim benq renkleri pek güzel gelmediği için bu topladiğim son sistemimdede almak istemedim monitörde tavsiyem vg248qe güzeldir üzmez değiştirilicek bir şey göremedim sisteminizde 16 gb şuanlık yeterli ileride bütçeniz olursa alırsınız ama pubg vs oynarsanız yeterli gelir o ram 1080'de 32 gb ram biraz gereksiz gibi çözünürlük yüksek olsaydı mantıklı olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 ti 6gb TAKASLI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.