Şimdi Ara

Sistem guncelleniyor yüzde 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce karşılaşan var mı bilmiyorum ama yardım ederseniz sevinirim.
    Bilgisayar açılırken daha asus yazısı geldiğinde sisteminiz guncelleniyor Yüzde sıfır yazıyor. Yaklaşık 3 saattir bu durumda.
    Laptop asus s56c. Yaklaşık 5 senelik bir cihaz Ama windows sürümü orjinal.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleştirmeleri otomatik mi alıyordun? Tam güncelleme esnasında bilgisayarı kapatmaya zorlamışsan böyle durumlar oluşabilir. Sistem yeniden başlatınca başlangıç onarma diye bir seçenek çıkar (Shifte basılı tutarken reset yada açma/kapama tuşuna bas). Güncellemeleri geri alarak yada başlangıç onarımı yaparak bu sorunu çözebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Güncelleştirmeleri otomatik mi alıyordun? Tam güncelleme esnasında bilgisayarı kapatmaya zorlamışsan böyle durumlar oluşabilir. Sistem yeniden başlatınca başlangıç onarma diye bir seçenek çıkar (Shifte basılı tutarken reset yada açma/kapama tuşuna bas). Güncellemeleri geri alarak yada başlangıç onarımı yaparak bu sorunu çözebilirsin.

Otomatik almiyordum ancak guncellestir ve yeniden başlat ile guncellestir ve kapat oluyor zorunda kalıyorum. Ayrıca söylediğiniz yöntemle başlangıç onarim kısmına giremedim. Deneyebilecegim başka şeyler de var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.