Şimdi Ara

Sistem hakkında yorum, Ekran kartı hakkında bilgi ve Ekran Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 01 - Sapphire RX480 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

02 - Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

03 - MSI B150M PRO-VDH Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz VGA&DVI&HDMI Anakart

04 - Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC Ram

05 - OCZ 240GB TRION 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma)

06 - 500W PSU'lu kasa (XIGMATEK ARES 1701 500W USB 3.0 MidT ATX KASA)

- - - - - 01 - Alternatif Ekran Kartları : GTX 1060 (450W PSU'lu kasa ile)
  • Psu cok olmus. Sistemin yiyecegi elektrik 300 gecmiyecek. 12v cikistan 350wat veren bir psu yeterli. Yani 500 wat %80 bronze sertifikali bir psu yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu'yu dediğiniz gibi abartmışım haklısınız :) Ama hesabını yapamadım.
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Açtım herhangi bir problem yok neyseki.. Elimde yine Aoc LCD monitor var.
    Product Name : F22s
    Model No : TFT22W90PS
    sizce ne kadara elden çıkarabilirim ve bu topladığım kasa ile ne kadar aktif kullanabilirim? Baya oldu tabi alalı =)
  • NoRegrets9 kullanıcısına yanıt
    Eski bir monitor fakat fullhd. Ihtiyac meselesi bu isler. Hep yenisini almaliyim diye dusunmeyin. Ama oyun icin 1ms tepkili, olmazsa 2ms tepkili bir monitor almalisiniz. Ayrica butceniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoRegrets9

Açtım herhangi bir problem yok neyseki.. Elimde yine Aoc LCD monitor var.
    Product Name : F22s
    Model No : TFT22W90PS
    sizce ne kadara elden çıkarabilirim ve bu topladığım kasa ile ne kadar aktif kullanabilirim? Baya oldu tabi alalı =)

Tamam, çok güzel kardeşim.. o zaman iade etmene gerek yok demektir..

Model koduna göre DVI, VGA ve USB girişleri var üründe.. Full HD çözünürlüğe sahip ve 5 ms tepki süresi var.. ama deli gibi güç çeker ve input lag süresi yüksektir o monitörün bence.. RX 470'le verimli kullanamazsın gibime geliyor, yani satsan daha iyi olur senin için.. :) Ben fiyat vermeyeyim şimdi en iyisi.. şu ilanlara bakıp kaça satabileceğin hakkında bir fikir edinebilirsin:
    https://www.sahibinden.com/bilgisayar-monitor-lcd-monitor/ikinci-el?a3200=145907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 30 Eylül 2016; 10:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Eski bir monitor fakat fullhd. Ihtiyac meselesi bu isler. Hep yenisini almaliyim diye dusunmeyin. Ama oyun icin 1ms tepkili, olmazsa 2ms tepkili bir monitor almalisiniz. Ayrica butceniz nedir?

Aslında AOC LED 23.6" E2470SWH D-SUB+DVI+HDMI Monitör aldım. BU söylediğim önceki ekranım. Satsam mı diye düşünüyorum ama ikinci ekran olarak da kullanırım diye sakladım. =)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.