Arkadaşlar merhaba uzun zamandır masaüstübilgisayar piyasasını takip etmiyorum o yüzden gerçekten hangi şekilde sistem toplayabilirim,ne daha avantajlıdır çok fikrim yok. Forumda tavsiyelere biraz baktım bir fikir edinmeye çalıştım ve öylesine bir sistem oluşturdum. İyi mi kötü mü mantıklı mı mantıksız mı sizin tavsiyelerinize güveniyorum,ona göre şekillendireceğim.Bu sistem 2.200 civarı tutuyorum benim tahmini bütçem de monitör dışında 2000-2300 arası.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır masaüstü bilgisayar piyasasını takip etmiyorum o yüzden gerçekten hangi şekilde sistem toplayabilirim,ne daha avantajlıdır çok fikrim yok. Forumda tavsiyelere biraz baktım bir fikir edinmeye çalıştım ve öylesine bir sistem oluşturdum. İyi mi kötü mü mantıklı mı mantıksız mı sizin tavsiyelerinize güveniyorum,ona göre şekillendireceğim.Bu sistem 2.200 civarı tutuyorum benim tahmini bütçem de monitör dışında 2000-2300 arası.Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: mucki
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır masaüstü bilgisayar piyasasını takip etmiyorum o yüzden gerçekten hangi şekilde sistem toplayabilirim,ne daha avantajlıdır çok fikrim yok. Forumda tavsiyelere biraz baktım bir fikir edinmeye çalıştım ve öylesine bir sistem oluşturdum. İyi mi kötü mü mantıklı mı mantıksız mı sizin tavsiyelerinize güveniyorum,ona göre şekillendireceğim.Bu sistem 2.200 civarı tutuyorum benim tahmini bütçem de monitör dışında 2000-2300 arası.Şimdiden teşekkürler.