Şimdi Ara

sistem için yardım (1000) tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar : pes 2009 oynayabileceğim (rahat bir şekilde kasmadan) aşırı olmasada film indirebileceğim ve ilerde donanımını güncelleyip yükseltebileceğim bir pc almak istiyorum yada toplamak.tavsiyeler izmirdeki firmalardan olursa çok daha iyi olur toplama yada hazır pc şeklinde.ayrıca adsl ide yeni bağlatıcam genel durumu bilmediğimden soruyorum hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhandort1 -- 5 Mayıs 2009; 17:49:51 >

• Dostum bütçen ne kadar ?
  • 1000 lira civarı ama 100 200 ile aşşağı yada yukarı baya birşey değişicekse sorun yok.teşekkürler
  • MSI P45 Neo-F DDR2 1066MHZ --- 185 lira
    INTEL Core2 Duo E7400 2.8 Ghz --- 230 lira
    CORSAIR 2 GB (2x1) 1066Mhz DDR2 CL5 Dominator --- 90 lira
    SAPPHIRE HD4830 GDDR3 512MB 256Bit HDMI --- 185 lira (HD4770 yok)
    SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 --- 85 lira
    SAMSUNG SH-S223 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW --- 45 lira
    AEROCOOL S9-A 480W ATX KASA --- 200 lira

1.020 lira kdv dahil.

www.vatanbilgisayar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Mayıs 2009; 1:56:08 >
  • çok teşekkürler bu hazırmı yoksa vatan da toplama pc alabiliyormuyuz
  • Vatan'a bu listeyi alıp gittiğinizde toplattırabilirsiniz... Hazır sistemler bu kadar iyi olmuyor malesef...

Ancak şunu hatırlatayım, size biz bunları orjinal yazılım alırsanız toplarız derlerse inanmayın böyle bir şey yok kesinlikle bilginiz olsun burada da biz liste verip çok kasa toplattık bu şekilde aklınızda olsun yani parçaları toplasınlar işletim sisteminizi siz kurarsınız zaten...

Önemli bir nokta da her ürünün kutusunu isteyiniz fatura ile beraber garantide bazen kutuyu da isteyebiliyorlar kutu ve faturayı kesinlikle kaybetmeyin.
  • çok teşekkürler yardımın ve cevabın için!oldukça işime yaradı uyarılar içinde sağol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1000$'LIK SİSTEM,YARDIM!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim hayırlı olsun şimdiden
  • bu bölümde internet servis sağlayıcı tavsiyesi istenmesi uygun değildir!!
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36043 bu linkteki pc için ne düşünüyorsunuz peki?
  • İşlemci haricinde hiç biri yaramaz, işlemci de orta sınıf Phenom II versin o fiyata daha iyi...

*** Ekran kartı eski...
    *** 32bit işletim sistemi kurmuş 4gb ram vermiş sanki kullanabilecekmiş gibi ve 667mhz'lik bellekler...
    *** Kasa midi ufak yani yazdığım kasa ile ölçüşemez...
    *** 4 çekirdek işlemci koyuyor ama anakartın ne olduğu belli değil olsa olsa mAtx anakarttır yani kasaya göre ufak olan anakartlardan seçilmiştir, düzgün bir anakart olacağını sanmam...
    *** Kasayı açtığında garanti dışı muamelesi görebilirsin, servise vermen gerekiyor en küçük sorunda...

Görüşlerim olumsuz yönde, arkadaşlarda fikirlerini söylerler...
  • sağol leon adamlarda bugün bir anlattılarki alıyordum neyse ama kasayı açtığında garanti dışı olmuyor en azından bu iyi sanırım..
  • Hadi o garanti dışı olayı olmasın da abicim koydukları ekran kartı ne öyle, onu bırak 4gb belleğin ne faydasını görüceksin sana 32bit işletim sistemi veriyor, anakart ne olduğu belli değil yani, birde kasa midi ufak kasa hava sirkülasyonu sıfırdır yani, sen bilirsin yine de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Mayıs 2009; 18:21:35 >
  • Phenom II X3 720 Black Ed. AM3 2.8GHz 7.5MB
    GIGABYTE MA78G-DS3H ATI 780G
    OCZ 2 Gb (2x1) Kit 1066MHz Fatal1ty DDR2
    SAPPHIRE HD4830 GDDR3 512MB 256Bit HDMI ATI DX10.1
    SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200RPM
    COOLER MASTER ELITE RC - 334 460W

Toplam: 1.000 TL

www.vatanbilgisayar.com

Leon-X in Yzdığı İntel sistemde güzel. HAzır sistem alma bence

• yorumlar için teşekkürler..
  • bence de hazır sistem yerine burada önerilmiş iki sistemden birini seçebilirsin.. ben phenomII tercih ederdim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.