Şimdi Ara

SİSTEM = KASA = POWER SUPPLY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana tavsiyem öncelikle pasif oc yapman.. bunun için temmuz ayının chip dergisini bulman yeterli.. bios ayarları ile pasif oc orada anlatılıyor. psu ya gelince 185 maalesef sadece psu fiyatı.. bende feel2 kasa var onun soğutma gücü ile birleştirmeyi düşünüyorum. ilerde de ati hd bi ekran kartı ile psu ya biraz daha yüklenicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo

taMam kardesİM yhaa saGoLSin beN buLurum bir yerdeN insaLlah güseL bişee yhaa okkk saGol bir arkads da ekran kartİ sormUş söLİm gt Palit 8600 gt + sida var İşte baNa Link verin arkadsLar nerdeN nasiL aLİcam haKKİndaa evde asLİnda kasaM var eskide Olsa iyi bir kasa evrest p4 buna sadece bir power suplly alip sistemi yerleştirsem olmas mi cevap beklemek üzere saygilarimla..

Şuna bak yaaaa, yazdığının Türkçe'ye benzer bir yanı var mı Allah aşkına...!

Oyun parkı mı chat medanı mı belli değil...

En iyi ve ucuz çözüm Thermaltake Matrix... (430W gerçek güç kaynağı 91$+KDV)

• 430 watt ve üzeri gerçek değer veren bir power supply yeterli olur.
  • teskkür ederimde yinee yardimci olamadiniz yhaaa
  • arkadasım ne istiyorsun anlamıyorum ki.yukarıda 2 post yazdım.paran az madem alacagın secenekelr belli.2 ya da 3 tane.alırsın centurion 534+ ya da asus ta9a1(fsp500w ile birlikte).centurion 430 w. yani bu konuda daha ne diyelim biz sana.derdini sölemiyıorsun ki.söle olsun böle olsun de bari.okuyorum postlarını hiçbirsey yazmıyorsun.yardımcı olamadınız d,yorsun.tam ne istiyorsun ki? sessiz mi olsun güçlü mü olsun ucuz mu olsun nasıl olacak?begenmiyorsan söyledigimizi surası olmadı falan de.
  • Eğer oc yapacaksa centurion 534+. 430w

yapmayacaksan asus ta9a1 350 watt

bunları alabilirsin.

Hala anlamadım dersen
  • taMammm anLadim yeterince bu kadar da bir insanin başina vurulmas ki yhaa
  • teskkürler
  • eyw
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.