Şimdi Ara

Sistem kesintileri %100 CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda sürekli ''Sistem Kesintileri'' adında bir işlem %100 CPU kullanıyor ve bu durum oyunlarda takılmama neden oluyor. Oyunlarda FPS değerleri iyi olmasına rağmen birden takılıyor sonra geri kendine geliyor. Bu durum sık sık yaşanıyor. Bu durumdan dolayı oyun oynayamıyorum.

Bilgisayara üç defa format attım hiçbirinde sorun düzelmedi. Ayrıca forumlarda önerilen çözüm yollarını denedim yine olmadı. Sürücüleri hiç kaldırmadım hepsi en güncel seviyede. Windows isteğe bağlı güncelleştirmeleri dahi hepsi güncel.

DirectX 12, .NET Framework güncel, en yeni C++ yazılımları hepsi güncel ve yüklü.

Disklerim SATA SSD ve M.2 SSD olmak üzere iki tane ve yeniler.

16+8 RAM var, bunları tek tek tak çıkar yaparak denedim bunda da hiçbir problem yok.

Bilgisayarda ısınma problemi yok.

Sistem Kesintileri %100 oluyor ve oyunlarda sürekli FPS drop yaşıyorum. Örneğin Valorant oynarken FPS 140 değerler verirken aniden 0 değerine düşüyor. Pingim kayboluyor. Sonra geri geliyorum. Çok kısa bir süre sonra tekrardan aynısı oluyor.

Acer Travelmate P259-MG

BIOS güncel 1.51

Windows 10 Home Lisanslı

Yardımlarınızı memnuniyetle bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• wifiyi kapatıp kaliteli bir ethernet kablosuyla deneme yap

• Maalesef yapamıyorum çünkü Ethernet bağlantısı kuramıyorum. Kabloyu takıyorum Modem adını görüyor. Ancak internet yok diyor. Sorun giderme yaptığımda ise ;

Sistem kesintileri %100 CPU
  • aksubnymn A kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.