dostum hepsiburada son zamanlar sıkıntılı bir dönemden geçiyordu. Geç gönderilen ürünler (45 güne kadar), tedarik edilemedi diye iptal edilen siparişler, kargoya verildi yazıpta gönderilmeyen ürünler vs. Bence biraz araştır sorunlar çözülmüş mü? Eğer sorunlar devam ediyorsa hb.dan uzak dur derim.
ya zaten bu son alışverişim olaçak ordan hazır kasa aldım kasada çatlak ve arka kısmında garanti kapsamı yazan yerde açılmıştı iadeye yolladım. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd56722&categoryId=34 hazır almaktansa 200 tl fazlasına bu ürünü toplamak daha mantıklı geldi iade işlemi nezaman gerçekleşir bilemem ama 2 güne kadar gerçekleşmesi lazım. zaten kriz geçirtti bu site o yüzden bu son alışverişi yapıp birdahada asla bulaşmayacam bu siteye kalitesini iyice düşürdü
quote:
Orijinalden alıntı: kimsin_sennn
ya zaten bu son alışverişim olaçak ordan hazır kasa aldım kasada çatlak ve arka kısmında garanti kapsamı yazan yerde açılmıştı iadeye yolladım. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd56722&categoryId=34 hazır almaktansa 200 tl fazlasına bu ürünü toplamak daha mantıklı geldi iade işlemi nezaman gerçekleşir bilemem ama 2 güne kadar gerçekleşmesi lazım. zaten kriz geçirtti bu site o yüzden bu son alışverişi yapıp birdahada asla bulaşmayacam bu siteye kalitesini iyice düşürdü
insanların biraz önerisini dinlesen ne olur
x6 1090 t nin x4 955 ile hiç bir farkı yok, 6 çekirdek yalan, önemli olan çekirdek kalitesi, x4 955 te bu daha fazla, eğer iptal edebilirsen git x4 955 al, anakart güzel, ramleri 8 gb ne yapıcan al adam gibi 4 gb tek modül ram, hdd almana gerek yok sata olsa IDE bile olsa o anakarta takılır bazı arkadaşlar bilip bilmeden sallamış için rahat olsun takılır, monitörü tekrarlıyorum aoc al, cidden çok kaliteli, analog falan olduğuna bakma sanki 2560x1920 de oyun açabilecekmisin o ekran kartıyla, en falz 1080p açabileceğine göre analog giriş yeter, kasayı ilerde illaki değiştirirsin zaten eminim o kasa belli dengesizlikler çıkaracaktır, bana sorarsan şimdiden kasa ile güç kaynağını birlikte al almıcaksan bile güç kaynağını iyi al bende senin gibi zamanında dandik bi güç kaynağı aldım 500w lık her sene rutin olarak yazın servise gönderiyordum ve bıktım yenisini aldım, kasa yı da ilk başta cimrilik edip almadım sonra onada para yatırdım, kasa ile güç kaynağını tümleşik alırsan şimdiden çok ucuza gelir bak aynı yollardan geçiyoruz dikkat et ben yaşadım sende yaşama. ekran kartını 6850 yaparsın olay biter zaten günümüz oyunlarını rahatlıkla kaldırır.
bende yerini bulmuşken bir soru sorsam olurmu :) arkadaşa pc topladık ama stabil çalışmıyor amd phenom II x6 ( ki ben ona x4 955 al dedim bende onu kullanıyorum ) gigabyte 880 gm udh2 kingstone cl9 1333 mhz ddr3 8 gb 4x2 his ati rodeon 5670 1gb 128 bit ddr3 western digital 500 gb 32 mb c.b. 7200 rpm caviar green 500 w psu bu sistemden memnun değil arkadaşım online oyun düşkünü kendisi ve sistemin yavaşlığından şikayetçi
özgür kardeş önerilerini dikkate alıyorum şuan tekrar bi düzenleme yapayım kasa için önerin nedir eger 4 çekirdek 955 alırsam 110 tl gibi bir bütçede kalıyo onud kasaya harcasamda ramide 4 gb Kingston Hyperx 4GB DDR3 1333MHz CL7 Bellek Kiti(2x2GB) KHX1333C7D3K2/4GX bunu alırsam 150 tl arası bi kasa alabilirim diyecem ama 200 250 arası 600 watlık bir kasanın fiyatı.kasa yı 600 watlık bakıyorum tümbileşik bu konuda yardımcı olursan sevinirim h.buradadan bakıp link verirsen sevinirim
Aerocool XWarrior 600W Mesh Panel Çift 12cm Fanlı Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası (AE-XWARRIOR-600W)
AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 Black Edition Kutulu İşlemci ile beraber 1075 tl sadece monitör seçimim kaldı monitörü incanın bende istemiyorum am sırf büyük ekran için onu tercih ettim film falan izlemek güzel olur diye şuanda bu pc nasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme