Şimdi Ara

Sistem montajindan anlayan içeri 1 dk gelir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00UVN2C8O/ref=oh_aui_i_d_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1
    Hocam bu rami ryzen 1700 ike kullanan vardi yorumlarda okumuştum. Neden açilmiyor ki bu abi çildirticak beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 19 Haziran 2017; 0:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinli33s

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01MFBKRI5

Gtx 1050 ti Asus phonix

Ekledim hocam resimleri bide şu + led - led falan diyor onlari yanliş taktiğim için ekran gelmiyor olabilir mi
    Anakart
    Asus b350m a micro atx

Onlarla alakası olmaz. Anakartın kitapçığında nerelere takacağınız söyleniyor oralara takın onları. Onun dışında HDMI kablosunu ekran kartı girişine bağladınız mı?

Resimlere baktım ama maalesef bişey anlaşılmıyor buradan yorum yapamayacağım keşke flash ile çekseydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hocam flash bozulmuştu yine de saolasin vaktini ayirdiğin için.

• mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    Anakartın hdmı girişine mi taktınız monitörü ryzen işlemci de onboard ekran kartı bulunmaz

Yapmanız gereken ekran kartının hdmı girişine bağlayın monitörü görüntü alacaksınız raminizde uyum problemi yok

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Tam ben yazacaktım hocam siz yazmışsınız. Benim de dikkatimi o çekti anakartın hdmi girişine bağlamış arkadaş.
    Yanlış hatırlamıyorsam onboard ekran kartı olsa bile anakarta ekran kartı takınca onboard olanı otomatik olarak devre dışı bırakıyor.
    Tekrar etkinleştirmek için BIOS ayarı gerekiyordu diye hatırlıyorum.
    Yani bu durumda sizin de dediğiniz gibi ekran kartının hdmi girişine bağlamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 19 Haziran 2017; 1:11:4 >
  • quote:

Hocam flash bozulmuştu yine de saolasin vaktini ayirdiğin için.

Rica ederim dediğimi yaparsan sorunun cozulecek buyuk ıhtımalle. Ekran kartı girişine HDMI kablosunu bagla anakarta değil.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi yaptim fakat hala görüntü yok bir de benim ekran kartim o.c olmadiği için sadece anakartraki slota oturtmam yeterli değil mi çalişmasi için

• Bi de ben fani takarken anakarta çok bastirdim bikaç kez çatirt diye bi ses geldi. Acaba o yüzden mi görüntü gelmiyor ama Led ışıkalari da yaniyor bilemedim.

Yok hocam çözülmedi ;/

Hocam bu ekran kartinin 3 girişi var ben sadece 1 tane hdmi taktim. Başka bişey takmana gerek var miydi

Sistem montajindan anlayan içeri 1 dk gelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 19 Haziran 2017; 1:18:34 >
  • quote:

Yok hocam çözülmedi ;/

Hocam bu ekran kartinin 3 girişi var ben sadece 1 tane hdmi taktim. Başka bişey takmana gerek var miydi

Sistem montajindan anlayan içeri 1 dk gelir mi

Başka bişeye gerek yok görüntü gelmesi lazım. Ya ekran kartı tam oturmadı yada bağlantılarda bir problem var. Bu işlerde yenisiniz anladığım kadarıyla keşke başlamadan önce açsaydınız konuyu adım adım yardım ederdik.

• + olarak belki konumuz değil ama o işlemciye o ekran kartı olmamış maalesef hocam.

Hocam tecnopatta bu anakart ile sistem toplamişlardi ryzen 1500xlü Ben de ordan izleyip adim adim yaptim ama problem çıktı işte. Yarin bilgisayarciya götürcem kasayi. Sizce ne kadar para isterler montaja. Param kalmadi da öğrenci olduğumdan. Zaten anakartı da o yüzden almak zorunda kaldim. Bir de baya ucuzdu diğerlerine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 19 Haziran 2017; 3:58:14 >
  • quote:

Hocam tecnopatta bu anakart ile sistem toplamişlardi ryzen 1500xlü Ben de ordan izleyip adim adim yaptim ama problem çıktı işte. Yarin bilgisayarciya götürcem kasayi. Sizce ne kadar para isterler montaja. Param kalmadi da öğrenci olduğumdan. Zaten anakartı da o yüzden almak zorunda kaldim. Bir de baya ucuzdu diğerlerine göre

Bilgisayarcı en az 30-50 TL arası bir ücret alır ama onlara para kaptırmazdım ben olsam. Bir şekil kendin hallet derim. PSU'dan gelen bütün güç kablolarını söküp tekrar bağla. HDMI kablosunu ekran kartına taktığına emin ol. Power stich,reset switch kablolarını anakart kitapçığından bakarak bağla. Sorununun çözülmesi gerek. Yada HDMI ile evde başka bir TV yada monitör varsa onlara bağlayıp dene.

Peki hocam deneyeceğim yarin.

Hocam bende reser switch yok bu arada kasam nzxt s340

• HDMI Kablo da yada monitörde sorun olabilir mi ? Monitörde hangi çıkış modu seçili VGA mı HDMI mı ? Monitör de ayarlarda HDMI moduna aldınız mı ? Bilgisayarcılar genellikle insanları kazıklıyor.Sorunu tespit ettikten sonra gitmelisin.

• quote:

Her kasada genellikle vardır bu kablolar.Çok incedir.Kasanın içinden genellikle bilgisayarı açtığın bölümden uzanırrİyicene bak uçlarında reset,switch, led kablolrın olduğu kısımdan gelir.
    https://forum.donanimhaber.com/nzxt-s340-incelemesi-p-c-montaji-yapmak-bu-kadar-kolay-olmamisti--116247470-2
    Galiba sizin kasanızdan bir göz gezdirebilirsiniz.
    https://youtu.be/aoH2DATwUhw Bunuda izlemenizde fayda var.Bahsettiğimiz kablolar bu.Anakartın kitapçığında yazması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 19 Haziran 2017; 4:53:45 >

• Bende de 1050ti var. İşlemcim intel, onboard ekran kartı var. Ekran kartı driver'ını yükleyene kadar monitörüme görüntü gelmedi, 4 gün önce montajını kendim yaptım. 2. monitörümü anakarta bağlayıp kurdum sistemi. Tekrar söyleyeyim ekran kartı driver'ını yükleyene kadar monitörümde görüntü yoktu.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cFogger -- 19 Haziran 2017; 4:40:43 >
  • quote:

Çoğu kasada var sizin kasada olmayabilir ama arkadaşın attığı linkten bir öğrenin derim. Onun dışında dediğim gibi bütün kabloları tekrar bağlayın ve başka bir monitör yada TV'de deneyin.

• mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin güç bağlantısını taktın değil mi ? Fotoğraflar karanlık birşey görünmüyor.. Eğer herşeyi doğru yaptıysan görüntü gelmeme sebebi ram kaynaklıdır. Neden bilmiyorum ama hep böyle oluyor ramleri çıkarıp takınca sorun düzeliyor.. Ellerini bir metale sür vücudundakı statik elektriği boşalt.. Rami çıkar bir süre bekle sonra ellerini metale sürtüp ramleri tekrar tak.. olmazsa 2-3 kez tekrarla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.