Şimdi Ara

Sistem nası arkadaşlar varmı extra tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tavsiye sistemler konusunun içeriği çok karışık geldiği için buraya konu açmak zorunda kaldım zaten ben kendi istediğim gibi toplamak istedim neyse .. .

arkadaşlar gold da bi anakart gördüm fsb si ve fiyatı gayet güzel bu anakartla kurmayı planlıyorum eğer
    olumsuz yorum gelirse asus p5ld2 anakart ile sistemi tamamlıycaz

PD 820 2.8

ASUS P5LMX S775 I945 DDR2 OB VGA 667 özelliklerini görmek için =>link

2x 512 twinmos 667 ddr2 ram kingston da olabilir

160 gb seagate sata2 ncq

256 MB WINFAST PX7300GT DDR2 2XDVI 128 BIT SLI

LG H20 L Lightscribe dvd writer

LG Combo

Feel Twister 460 watt kasa

LCD 17 PHILIPS 170X6FB FLAT SİYAH

a4 tech kablosuz klavye mouse falan filan ..

özellikle anakart ve ekran kartı konusunda farklı görüşleriniz varsa arkadaşlar belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCoM@NiA -- 22 Ekim 2006; 14:57:18 >

• kardes o işlemciyi alcağına git amd 3600x2 al daha iyi
  • ayrıca 7300gt nin gigabyte olanını al overclock imkanı daha iyi die biliorum hepsiburda.com da var
  • teşekkürler AMD sistem düşünmüyorum (yanlış mı yapıyorum ki ? (sanmıyorum ama ) )

ekran kartı fikrini değerlendiricem mantıklı

başka fikri olan var mı arkadaşlar anakart ile ilgili söyleyeceği olan ?
  • Bende sana 805 yerine amd önermek isterim ama eger illa bu sistem olsun dersen anakartı 87$ +kdv inventustan alabilirsin...
    http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm
    LG combo yerine Nec dvd rom alırsan daha iyi olur cünkü dvdrw hem cd yazar hemde dvd bu yuzden bir daha cd rw ya gerek yok diye dusunuyorum...
  • teşekkürler bu arada 805 i yanlış yazmışım 820 olacak o zaten yanında belirttiğim frekans ona ait

lg combo da cd yazıyor neyse..

bu arada anakart önerisi için saol gerçekten orda baya ucuz yaw anakartlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: by dream

kardes o işlemciyi alcağına git amd 3600x2 al daha iyi

katılıyorum sana 3800+ olur k8NF9 mobo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeCoM@NiA

teşekkürler bu arada 805 i yanlış yazmışım 820 olacak o zaten yanında belirttiğim frekans ona ait

lg combo da cd yazıyor neyse..

bu arada anakart önerisi için saol gerçekten orda baya ucuz yaw anakartlar

Tamam bende cd yazar varken ikincisine gerek yok demek istedim ama tam anlatmadım heralde...
    820 kullanmıştım cok güzel ve sıcak kanlı bir işlemci dedigim gibi ancak PD 915 de düzel bir işlemci onuda kullanabilirsin aslında 820 yerine 915 alamak dha mantıklı our cünkü hem 56 nm hemde 4mb l2 bellegi var... Ama yinede AMD düşünmüyorsan sistemin güzel güle güle kullan...

• ikiside yazsa fena olmaz

820 nin gold daki fiyatı 145 $ gigatek te ise 128 $ 915 in fiyatı ise gold da 143 $ gigatek de ise 152 $
    nasıl oluyor anlamadım sanırım yanlışlık var

ya zaten 820 den yukarı çıkmamayı düşünüyorum fiyat olarak bana en makbul gelen bu işlemci

yorum için teşekkürler

belirttiğim anakart ın chipseti uyumu vs hakkında bilgisi olan var mı ? core 2 duo desteği var yazıyo ileride
    core 2 duo takarsam ii performans alırmıyım

ayrıca belirttiğim ekran kartı nın test sonuçlarını bilmioyorum koyabilecek olan varsa sevinirim
    ve ya daha iyi sonuç alabilecek olan 100 $ civarı ekran kartı tavsiyesi olan ?
  • işlemcin güzel 820 den yuksek dusunmüyorsan bu işlemcide guzel bir sorunla karsılasmazsın...Yazdıgın anakartta rahat rahat kullanabilirsin (anakartın chip 945 oldugu için sorun yok) ek olarak yeni revizyon 945 lerden oldugu için core 2 dou işlemcisini kullanırkende sorun yasamazsın...
    Ekran kartına gelince o seviyede kesinlikle 7300 GT nin rakibi yok ATİ benim için oldu (tecubeyle sabit) cunku 7300 GT lerde 7600 GPU'su kullanılıyor bu yuzden beklenenden daha iyi performans verdigine inanıyorum...
  • acaip içimi rahatlattın bi sevindirik oldum ki bilemezsin hem anakart hem ekran kartı konusunda
    çünki hem işlemciye hem anakarta hemde ekran kartına verebileceğim en yüksek fiyatlar bunlardaydı ve fiyatlarınında en iyi parçaları zaten

özellikle ekran kartı hakkında biraz önce bi kaç test sonuçlarıyla ilgil konular okudumda özellikle bazı ekran kartları müthiş pahalı ve bence hiç gerenk yok ben kasım aralık gibi ea games oyunları piyasaya sürdüğünde
    oynarım zaten onlar mart a doğru anca biter bende (bi savaş oyunu bi araba yarışı bi de futbol işte asıl işim grafik web tasarım felan)
    çok oyun meraklısı deilimdir ( yani bi ekran kartına 180 $ verecek kadar)

bu ekran kartı hakkında böyle düşünüosun güzel valla saol yorumun için 3d mark sonucunu bilen felanda varsa koysun arkadaşlar 256 MB WINFAST PX7300GT DDR2 2XDVI 128 BIT SLI için !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCoM@NiA -- 22 Ekim 2006; 15:37:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.