Şimdi Ara

Sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncedende konuş açmıştım anakartım MSİ MS-7255 alalı 2 ay oldu o yüzden değiştirmek istemiyorum sistemi bunun üzerine kurucam kurmak istediğim sistem şöyle:

Intel Core 2 Duo E7300 2,66GHz
    2 GB DDR2 667 mhz Kingson ram(1-1 iki slotada)
    Ati Radeon 4850 HD 1 GB 128 Bit

Sistem böyle arkadaşlar oyunları lowda bile kasmasa yeter sisteme yetmez diyenler parça önerebilirmi ekran kartı vs başka işlemci önermeyin çünkü anakart en yüksek bunu destekliyor yorumlarınızı bekliyorum.

• Bütçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kasa 500e zorlarım
  • Güzel bir sogutucuda alip o.c nin sinirlarini zorlaya bilirsin ama bence 1000-1500tl para biriktirin saglam bir sistem alin. bu sisten eski ve giderek eskiyor yakinda ye nesil kartlarda gelicek kisacasi sabredin derim para toplayim saglam bir sistem alin ama bana bu yeter derseniz dedigim gibi oc'un sinirlarini zorlaya bilirsiniz.

• Bende de ms-7235 var 1-2 hafta önce bozuldu ben yeni kart alip devam etcektim ama para toplayip saglam bisi alayim dedim ve suan harçliklari biriktiriyorum.

• haklısın hocam ben en iyisi sağlam bi soğutucu alıp oc yapmalıyım şuan para var sistemi dizmeye şöyle düşünüdüm bunu dizeyim en azından kullanımlık yeni sistem içinde para biriktiririm en azından çünkü şuanki pc kullanılmaz yani mozillayı zor açıyor
  • Bende sistem toplayacam uzun süredir de bunun üzerinde araştırmalar yapıyorum. Vardığım kanı şu. 1500 TL den aşağı ileriye dönük iyi bir sistem toplanmıyor malesef. Uzun yıllar kullanacaksan en az 1500 lirayı gözden çıkartmalısın. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Bende sistem toplayacam uzun süredir de bunun üzerinde araştırmalar yapıyorum. Vardığım kanı şu. 1500 TL den aşağı ileriye dönük iyi bir sistem toplanmıyor malesef. Uzun yıllar kullanacaksan en az 1500 lirayı gözden çıkartmalısın. :)

aynen öyle
  • Para biriktirip yeni bir kasa almaya bak , bu kasa pek işini görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: djraperman

Para biriktirip yeni bir kasa almaya bak , bu kasa pek işini görmez

dostum bana amd x2 destekli bi anakart söyleyebilir misin ben pek anlamıyorum anakartları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.