Bence doların düşmesini bekle hocam, rekor üstüne rekor kırıyor su aralar
480mrt
kullanıcısına yanıt
Evet biliyorum Zaten hemen toplatmıcam nasıl bi sistem kursam diye düşünüyorum kurduğum sistem nasıl sence ?
alacan11
kullanıcısına yanıt
Ben anlamıyorum pek, sadece ilgimi çektiği icin takılıyorum burada. Benim tavsiyem aşırı oyun oynamayacaksan i5 li ortalama bi ekran kartlı sistem toplaman.
quote:
Orijinalden alıntı: 480mrt
Ben anlamıyorum pek, sadece ilgimi çektiği icin takılıyorum burada. Benim tavsiyem aşırı oyun oynamayacaksan i5 li ortalama bi ekran kartlı sistem toplaman.
Seçtiğiniz kasadaki güç kaynağının kalitesi hakkında bilgi yok. 80 plus sertifikalı düzgün bir güç kaynağı olan bir kasa almanız lazım.Veya Boş kasa ve kaliteli güç kaynağı şart.
Nerd Miner
kullanıcısına yanıt
Önericeğiniz düzgün bir güç kaynağı olan bi kasa varmı peki ?
alacan11
kullanıcısına yanıt
Kasa değil ama güç kaynağı önerebilirim Corsair vs 650 +80 plus .Veya zalman ZM600 GLX 80 plus alınabilir. Kasa zalman z3 plus forumda tavsiye ediliyor. Normalde Spec 2 kasa tavsiye edilir ama işlemci soğutucusu yüksekliği gözden kaçıyor.Örneğin hyper evo 212 sığmıyor. Stok amd fan sesi rahatsız ettiği için bir adet kaliteli işlemci soğutucusuna ihtiyacınız olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: alacan11
Sa Arkadaşlar ben sistem oluşturdum 1600 e kadar oyun ve internette dolaşabilceğim bi sistem olmasınıu istiyorum benim kafamda oluşturduğum sistem bu
SİSTEM NASIL ARKADAŞALR İYİMİ SİZCE
MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 215 TL
O zaman bu sistemi toplatıyorum beyler . Kasa teredüt yaşıyorum biraz.!
quote:
O zaman bu sistemi toplatıyorum beyler . Kasa teredüt yaşıyorum biraz.!
ben topladım bu kasayı arkadaş kasaya laf söylemiş ama bu paralara daha iyi ikili sağlayabiliyorsa atsın dolar bu seviyedeyken anca bu oluyor.
Güzel sistem alabilirsin
Rami muhakkak 8le. Onun disinda gayet iyi 650w kaliteli bi psu aldin mk yeter.kasa da gozune hos gelen atx bi kasa al ama cok para gomme sonucta kasanin gorevi belli.
quote:
Orijinalden alıntı: XavierPedro
Rami muhakkak 8le. Onun disinda gayet iyi 650w kaliteli bi psu aldin mk yeter.kasa da gozune hos gelen atx bi kasa al ama cok para gomme sonucta kasanin gorevi belli.
Kasa ve PSU hakkında fikrim yok ama geri kalan bütçe için olabilecek en iyi oyun/iş sistemi budur. Yine de arkadaşların dediği gibi acelen yoksa doların biraz toparlanmasını bekleyebilirsin. Gerçi üzülerek söylüyorum daha bir süre pek düşmeyecek gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
Kasa ve PSU hakkında fikrim yok ama geri kalan bütçe için olabilecek en iyi oyun/iş sistemi budur. Yine de arkadaşların dediği gibi acelen yoksa doların biraz toparlanmasını bekleyebilirsin. Gerçi üzülerek söylüyorum daha bir süre pek düşmeyecek gibi.
Alıntıları Göster
Acelem yok 2-3 ay a kadar düşer inş.
quote:
Acelem yok 2-3 ay a kadar düşer inş.
Alıntıları Göster
Sistemin iyi yani işini görür tabiki herkesinde dediği gibi bencede doların düşmesini beklemelisin. ;)
alacan11
kullanıcısına yanıt
Anakartın fiyatı doğru mu ?
Tamamen Hayal Ürünüdür
kullanıcısına yanıt
Bilgim yok MühendisMurat daha iyi bilir ona sor
Sistem güzel ama doların düşmesini bekle bende öyle yapıyorum şuan
Sistem gayet guzel ama dolarda dusecek gibi degil euroyu bile gecebilir bende benzer bi sistem topluyorum param olsa yarin alacam...
Aynn bende bekliyorum düşmesini 2-3 ay a kadar düşer inş ya