Şimdi Ara

sistem önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anakart ve ekran kartı seçiminiz çok iyi olmuş. İşlemciyi yine x4 965 almışsınız. Aradaki fiyat farkı ile Xigmatek Red Scorpion işlemci soğutucusu alabilirdiniz. Neyse artık..

Ayriyeten kasa ve PSU seçimlerinizde gayet yerinde olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boss.

Hayırlı olsun.

Anakart ve ekran kartı seçiminiz çok iyi olmuş. İşlemciyi yine x4 965 almışsınız. Aradaki fiyat farkı ile Xigmatek Red Scorpion işlemci soğutucusu alabilirdiniz. Neyse artık..

Ayriyeten kasa ve PSU seçimlerinizde gayet yerinde olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Xigmatek bilmediğiniz kullanmadığınız ürünler önermeyin,ben kullandım çok ses çıkarıyor fanı değiştirsen olur
  • quote:

Hayırlı olsun.

Eksen bilgisayardan aldım herşeyi. 955 ile 965 arasında 30 lira fark vardı ve 955 ellerinde yokmuş o yüzden aldım. saol bu arada hayırlısı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

Hayırlı olsun.

Xigmatek bilmediğiniz kullanmadığınız ürünler önermeyin,ben kullandım çok ses çıkarıyor fanı değiştirsen olur

O fiyata öylesini bulmak biraz zor ama. Siz hangi devirde kullandınız soğutucuyu?

Yüksek devirde bütün soğutucular sesli çalışır. 2000RPM üstü hızlarda sessizlik beklemeyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.