Merhaba, Yukarıdaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum ancak bütçeyi biraz kısmak da işime gelir. PC'nin kullanım amacı genelde oyun, dizi ve film olacak. Anakart gereksiz pahalı mı? TUF serisi anakart aynı modelde almalı mıyım bütçeyi kısmak adına? Kasa olarak Cooler master kullanıyorum 11 yıldır memnunum ancak Corsair İcue 3000D 750W PSU2lu kasa biraz daha uygun aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi? (fark 2500 TL) Soğutucuyu hava soğutucu aldım yeterli olur mu? kasalarda en az 3 4 tane fan oluyor zaten. Sıvı soğutucu almaya gerek var mı? RAM açısından pahalı bir ram satın alıyorum bunun CL30 değerinde olup da 6000 Mhz olanı alayım mı veya daha uyguna iyi performanslı gskill flare veya corsair vengeance önerir misiniz? PC'yi önceki PC'm en az 8 9 yıl kullanmayı düşünüyorum upgrade düşünmüyorum kullanım sürem boyunca. Belki SSD ve RAM ekleyebilirim ancak işlemci ekran kartı gibi bileşenleri değiştirmek istemiyorum uzun süre bu konuda yorum ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmertcan -- 16 Kasım 2024; 4:56:59 > |
Bildirim