Şimdi Ara

Sistem önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E36 M3 Aracıma müzik tesisatı yapmak istiyorum bu işlerden pek anlamam ama bi sistem kurdum listesini aşağıda veriyorum sizce bu sistemde bi uyumsuzluk varmı varsa ne önerirsiniz.
    Birde sormak istediğm Subwoofer ları ikisini tek bi buyuk kabindemi kullanıyım yoksa ayrı ayrı silindir tüpdemi kullanıyım hangisi daha verimli olur. şimdiden teşekkürler.

ALPINE iDA-X200 teyp ( LCD ekran)
    JBL GTO-5355 E 5 KANAL ANFİ SUB KONTROLLÜ veya Harman Kardon CA-470E 4 Kanal Anfi
    JBL GT5-803 20 CM COAXIAL HOPARLÖR
    JBL GTO-1214 30 Cm SUBWOOFER X2 (2 Adet)
    JBL GT5-500 C 13 CM COMPONENT SİSTEMİ
    SOUNDQUEST CAP1M DİGİTAL VOLTMETRELİ 1 FARAD KAPASİTÖR

Bu sistem kabini ve işçiliği ile 2000 TL Civarında tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 29 Nisan 2010; 12:31:24 >

• Çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cch

Çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun.

Beyefendi burası Forum sitesi,
    İnsanlar da burada maddi veya manevi karşılığı olmaksızın birbirlerine yardım ediyorlar.
    DH' den herhangi bir ücret almıyorlar.
    Yani burada beyan etmiş olduğunuz yardım talebine anında cevap yazacak memurlar emrinize amade beklemiyorlar...
    Tavrınızı düzeltmezseniz, hiçkimsenin de (ben dahil) size yardımcı olacağını sanmam.

Anında yanıt almak istiyorsanız, bir sistemcinin yolunu tutup, expertiz ücretini ödeyip dilediğiniz gibi hizmet alabilirsiniz.

Selametle...
  • Benim tavrımda herhangi bir hakaret, küfür, aykırı bir durummu var ?
    Cevap vermek zorunda değilsiniz kimse size cevar vermeniz için baskı yapmıyor.

Bu kadar önyargılı davranmayın Ayrıca forumda kıdemli olarak sizde şunu bilinki burda herkez soru sorar cevaplanır ama cevaplanmaz bu hem sorana yarar hem orada bu konu ile ilgilenenlere forumun amacıda budur zaten.

Tekrar teşekkürler fırça atmak yerine yardımcı olsaydınız keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 30 Nisan 2010; 15:53:14 >
  • Sn. Cch,http://www.caraudioturkey.com/forum/ sitesini tavsiye ederim. Forumun ses bölümünde gerektiği kadar kişi yok. Ayrıca forum da ilk üye olmak üzere,en eski üye de aynıdır! kıdem söz konusu olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Sn. Cch,http://www.caraudioturkey.com/forum/ sitesini tavsiye ederim. Forumun ses bölümünde gerektiği kadar kişi yok. Ayrıca forum da ilk üye olmak üzere,en eski üye de aynıdır! kıdem söz konusu olamaz.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.