Vatandaki indirimlere aldanma bnce.Yaptıkları sadece satış politikası.Eksen-teknobiyotik bunlara bakbnce.Vatan ya stokta olmayan ürünü ucuz gösterir yada normalden pahalı olan ürünü indirim yaptım diye normal fiyatına çeker.Mesela teknobiyorik te kredi kartına 12 taksit yapar 1500-1600 tl arasında güzel birşey toplarsın.
vatan milletin 65 liraya sattığını 50 liraya satıyor %25lerde. göz boyamak mı? millet hep mi mal? konuşurken az git bak fiyat karşılaştır. teknobiyotik'te 495 lira olan i5 2500k, vatan'da %25lerde 430 lira. kendisinden stokta bolca da bulunuyor.
taksit geyiği de herkese sana geldiği kadar cazip gelmiyor. 12 aya bölmek için %20 daha fazla para veremem.
Demekki senin kuyruk acın varki bu sözler yarana dokundu ve bu şekilde yazma ihtiyacı duydun.Ben fiyatları yıllardır karşılaştırıyorum.Taksit olayı sana göre geyik gelebilir risklidir ama 10-12 ay sonra fiyatların ne olacağı belli olmaz belkide geçen zaman zarfında taksitle aldığın parçayı nakitte bile alamayanlar olacak ve karlı çıkacaksın zararlı çıkma olasılığında var ihtiyatlı davranmak çekingenlerin işidir girişimci olmak lazım.
kuyruk acım falan yok ama pek mantıklı değil dediklerin. taksit olayı kişisel bir tercihtir. bir kere verip kurtulmak da ayrı bir tercihtir. ayrıca bazı kartlara güzel taksit seçenekleri de var vatan'ın indirimlerinde. ha olmadı %18 kdv indirimi var diğer kartlar için aynı anda. yine her şekilde piyasadan ucuz.
sen bana hala 430 liraya 2500k satan bi yer göstermedikçe zaten haklı olmuyorsun. en ucuzunu nova 460'a satıyor ve o da nakit fiyatı.
parça alırken kullandığım tek site teknofiyat.com, nerde ucuz ordan alırım ama %25lerde vatanda satılan fiyata satan yok. göz boyama falan yok. bu fiyatlarda vatandan almak lazım. teknobiyotik, eksa, inventus ve nova diğer durumlarda bakılacak siteler. %25 dışında bunlardan biri veriyordur en ucuz fiyatı.
Ne yani teknofiyat ucuza bakkalda yada tezgahta olduğunu söylüyor gidipte oradanmı alacan.Güvenilir yer olması önemli fiyat kadar.Asıl senin söylediklerin mantıklı değil parçaya bişey oldu arıza çıktı Parçayı nerden aldıysan artık orası işi yokuşa sürmiceği ne malum.
yazdığım şirketler değilse genelde sallamıyorum zaten. bunların birinden birinde zaten ucuz oluyor. ve en azından vatanın gözle görülür fiziksel bir mağazaları var. gidip derdinizi rahatça anlatabilirsiniz merak etmeyin. teknobiyotik de güzel site ama vatanda 430 liralık malı ordan 500'e almak da biraz mallıktır. bir sorun çıkarsa teknobiyotik gibi fiziksel mağazası olmayan bir yer yerine topkapı ya da elmadağ vatana gidip derdimi anlatabilirim. argümanların çok saçma hocam. azcık tutarlı bir şey söyle.
Arkadaslar konuyu saptirmak yerine bi anakart onerisinde bulunsaniz onu tartissak
Yok bilmiyorsun madem söylimde.Teknobiyotik mağazası okmeydanında sadece sitesini görmüşün demekki.Senin anakarta gelince msi g45 alman yararına olur.Çoğu z68 lerden daha iyi hemde fiyatıda uygun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme