Şimdi Ara

SİSTEM ÖNERİSİ VE TAVSİYESİ HERKES İÇERİ ARKADASLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ruplikas

AMD PHENOM 4X 9950 2.6 GHZ
    1 TB SAMSUNS 32 MB HARD DİSK
    ATİ HD 3850 EKRAN KARTI
    GİGABYTE MA-770 S3 AM2+
    KINGSTON 4 GB 1066 MHZ DRR2 RAM
    HİGH POWER 500 WATT POWER

TOPLAM 1.250 TL

BU SİSTEMİ ALMAYU DÜŞÜNÜYORUM OLUMLU YADA OLUMSUZ ELEŞTİRELİRİNİZİ BEKLIYORUM ARKADASLAR YADA KENDİNİZİNDE TAVSİYESİ VARSA AÇIGIM.
    SAYGILARIMLA . . .
    güzel sistem biraz daha bütçe olsaydı güzel olrdu ama iyi gene
  • HiqhWoltage eywallah usta baktım güzel bi performans sırallamasında iyi yerlerde , ali277 hocam güzel sistem senın kide harbi ama intelde bişeyler eksik sanki

cadocx bütce olsaydi ne tavsi ederdin :)
  • quote:

HiqhWoltage eywallah usta baktım güzel bi performans sırallamasında iyi yerlerde , ali277 hocam güzel sistem senın kide harbi ama intelde bişeyler eksik sanki

cadocx bütce olsaydi ne tavsi ederdin :)

hocam intel değilde AMD de eksik... onun için 4ever intel ... intel oyun ve proğramlarda önde
  • ali277 usta amd ile ati güzelbi spider yapıyo evet amd nın bazı sorunları var dogrusun fiyatı birazdaha ucuz oldugu icin genelde %65 felan Amd tercih ediliyor intele biraz da yakın diye ama intelinde bi eksigi var ati tabanlı ekran kartları ile bi devir daym mı saglayamıyor nvida ile süper oluyor haksız isem düzelt paşam
  • quote:

ali277 usta amd ile ati güzelbi spider yapıyo evet amd nın bazı sorunları var dogrusun fiyatı birazdaha ucuz oldugu icin genelde %65 felan Amd tercih ediliyor intele biraz da yakın diye ama intelinde bi eksigi var ati tabanlı ekran kartları ile bi devir daym mı saglayamıyor nvida ile süper oluyor haksız isem düzelt paşam

devir dayımmı ?

sen bilirsin... AMD al ... yalnız intel alsan daha iyi olur uyarayım --- son uyarım... karışmam artık

-

• devir dayım hangi dayın sindi uzaklardasın intel bütceyi aşıyo mecburen amd phenom II 920 de karar kıldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.