Öncelikle herkese merhabalar, Benim masaüstü bilgisayarıma oyunlarda EN YÜKSEK PERFORMANS için hangi işletim sistemini ve kaç bit (32/64) kurmamı önerirsiniz? NOT: Şu anda Windows 8.1 Pro 64 bit kullanıyorum. Ekran kartı desteğim olmadığı için hem hızlı, hem uyumlu bir sistem arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayar özelliklerim; İŞLEMCİ: Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @2.80 GHz RAM: 4096 MB EKRAN KARTI; AD: ATI Radeon HD 4450 ÜRETİCİ: AMD (Advanced Micro Devices) YAKLAŞIK TOPLAM BELLEK: 1913 MB SÜRÜM: 14.200.0.2 (İnternetten bulmuştum, sanırım beta driver'dı. Guru3d diye bi siteden bulmuştum.)
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER DH AİLESİ...
Salt_EmpozeeS
kullanıcısına yanıt
4 GB ram'e sahip olduğunuz için mecburen 64 bit işletim sistemi kullanmaya devam etmelisiniz hatta işletim sisteminizi 8.1 ile devam ettirmenizi öneririm
Bilgisayarınıza Windows 10 Pro 64 bit kurmanızı tavsiye ederim. Ama 8.1 yine iyi windows'tur. Windows 10 hızlıdır ama Windows 7 Ultimate'de hızlı dır ama özellikleri windows 10'a göre az bana kalırsa Windows 10 Pro 64 Bit kurardım.
quote:
Orijinalden alıntı: ProPant
Bilgisayarınıza Windows 10 Pro 64 bit kurmanızı tavsiye ederim. Ama 8.1 yine iyi windows'tur. Windows 10 hızlıdır ama Windows 7 Ultimate'de hızlı dır ama özellikleri windows 10'a göre az bana kalırsa Windows 10 Pro 64 Bit kurardım.
Bence konuyu açan bilgisayarını değiştirmiştir 3 sene olmuş hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Bulkathos
Bence konuyu açan bilgisayarını değiştirmiştir 3 sene olmuş hocam
Alıntıları Göster
olabilir :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme