Şimdi Ara

SİSTEM ÖZELLİKLERİME GÖRE İŞLETİM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim masaüstü bilgisayarıma oyunlarda EN YÜKSEK PERFORMANS için hangi işletim sistemini ve kaç bit (32/64) kurmamı önerirsiniz?
    NOT: Şu anda Windows 8.1 Pro 64 bit kullanıyorum. Ekran kartı desteğim olmadığı için hem hızlı, hem uyumlu bir sistem arıyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bilgisayar özelliklerim;
    İŞLEMCİ: Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @2.80 GHz
    RAM: 4096 MB
    EKRAN KARTI;
    AD: ATI Radeon HD 4450
    ÜRETİCİ: AMD (Advanced Micro Devices)
    YAKLAŞIK TOPLAM BELLEK: 1913 MB
    SÜRÜM: 14.200.0.2 (İnternetten bulmuştum, sanırım beta driver'dı. Guru3d diye bi siteden bulmuştum.)

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER DH AİLESİ...
     SİSTEM ÖZELLİKLERİME GÖRE İŞLETİM SİSTEMİ SİSTEM ÖZELLİKLERİME GÖRE İŞLETİM SİSTEMİ

• Salt_Empozee S kullanıcısına yanıt
    4 GB ram'e sahip olduğunuz için mecburen 64 bit işletim sistemi kullanmaya devam etmelisiniz hatta işletim sisteminizi 8.1 ile devam ettirmenizi öneririm
  • Bilgisayarınıza Windows 10 Pro 64 bit kurmanızı tavsiye ederim. Ama 8.1 yine iyi windows'tur. Windows 10 hızlıdır ama Windows 7 Ultimate'de hızlı dır ama özellikleri windows 10'a göre az bana kalırsa Windows 10 Pro 64 Bit kurardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProPant

Bilgisayarınıza Windows 10 Pro 64 bit kurmanızı tavsiye ederim. Ama 8.1 yine iyi windows'tur. Windows 10 hızlıdır ama Windows 7 Ultimate'de hızlı dır ama özellikleri windows 10'a göre az bana kalırsa Windows 10 Pro 64 Bit kurardım.
    Bence konuyu açan bilgisayarını değiştirmiştir 3 sene olmuş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Bence konuyu açan bilgisayarını değiştirmiştir 3 sene olmuş hocam

Alıntıları Göster
    olabilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.