Şimdi Ara

Sistem revize Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar sistemimi revize etmek istiyorum (cok fazla gurultu cıkarmaya basladı ve yavasladı) ama pcden pek anlamam yardımlarınıza ihtiyacim var

(ayırmayı düsündügüm butce tavsiyelere gore artıs gosterebilir simdlik 200-300tl arası ayırabilirim acil olarak.)

Sistem ozellikleri:

-Anakart: AsRock ConRoe 1333-GLAN intel chipset
    -işlemci: intel core2duo E6550 @ 2.33ghz
    -ram: 2x 1 gb DDR2 1066mhz kingmax
    -ekran kartı: Gefore 7300 GT 512mb
    -harddisk: seagate 250gb barracuda 7200.10
    -Güç kaynagı: CWT model: ATX-350PT
    (sanırım 220walt emin degilim kasanın dış kısmında fis girisinde 160w-220w switch aparatı var)

Hangi parcaları degistirip yeni ve daha iyilerini almalıyım?

Benim aklımda ram, ekran kartı ve harddisk var sorunsuzca kendim söküp takabilirim ama güç kaynagını nasıl cıkartıp yenisini takabilirim bilmiyorum. Yardımcı olup yol gosterirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetclsr -- 3 Eylül 2011; 14:22:55 >

• güç kaynağının değişmesi şart bir kere de anakart yeni ekran kartı ve işlemcileri destekler mi o konuda şüpheliyim +hdd alınması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingandkral

güç kaynağının değişmesi şart bir kere de anakart yeni ekran kartı ve işlemcileri destekler mi o konuda şüpheliyim +hdd alınması lazım

işlemciyi degistirmeyi düsünmüyorum acıkcası E6550 işimi görür hdd de kolay ama acil olarak PSU nasıl degistiricem ve ne almamı tavsiye edersin?
  • 300 tllik bütçe var anladığım kadarıyla ve de yavaşladığından dolayı yenilemek istiyorsunuz. kullanım amacınız ne olacak?(montaj konusundan bilgim yok ne desem yalan olur kusura bakmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingandkral

300 tllik bütçe var anladığım kadarıyla ve de yavaşladığından dolayı yenilemek istiyorsunuz. kullanım amacınız ne olacak?(montaj konusundan bilgim yok ne desem yalan olur kusura bakmayın)

acıkcası eskisi kadar cok oyun oynamıyorum ama yine de oturunca da sorunsuz assassin creed serisini calistirsin yeter

• eyvallah hocam ramlere dokunma diyosun yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baska fikir tavsiye veya onerisi olan var mıdır? Ramleri yükseltmeyim mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.