Şimdi Ara

SİSTEM SATIYORUM 5750TL UYGUN MU BU SİSTEM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ: RYZEN 7 1700+STOK SOĞUTUCULU KUTULU FATURALI GARANTİLİ
    ANAKART: ASUS PRİME B350 PLUS KUTULU FATURALI GARANTİLİ
    EKRAN KARTI: ZOTAC GTX 1060 6GB KUTULU FATURALI GARANTİLİ
    RAM: GSKİLL RİPJAWS SİYAH (2X8) 16GB 3200 MHZ SIFIR KUTUSU AÇILMADI GARANTİSİ DAHA BAŞLAMADI
    SSD: SAMSUNG EVO 850 250GB 2.5 540/520 SIFIR KUTUSU AÇILMADI GARANTİSİ BAŞLAMADI
    KASA: DARK N10 GAMİNG KASA FATURASI GARANTİSİ VAR
    PSU: SEASONİC S12II 620W 80+ BRONZ KUTUSU VAR

ÜSTADLAR GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ HİÇ KUTUSU AÇILMAMIŞ ÜRÜNLER VAR DİĞERLERİ FARKLI ZAMANLARDA ALINDI GARANTİSİ KUTUSU FATURASI MEVCUT SİZCE BU ÜRÜN BU FİYATA SATILIR MI?

SIFIRI YAKLAŞIK 6.500-7.000 DİYE BİLİYORUM TAM ARAŞTIRMADIM KABACA BİR SİHİRBAZDA TOPLADIM.EKRAN KARTI STOKLARDA PEK YOK GİBİ

• Valla sıfırını ben 5600tl ye topladım sinerjiden. Ben olsam 5400tl ye satarım. Hatta pazarlıkla 5300 olabilir. Sonuçta sıfırı varken neden 2. El alayım der insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜSTAD YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE FARKINDALIK AMACIYLA YAZIYORUM BUNLARI
    NE ZAMAN ALDINIZ ŞİMDİ SİNERJİDE BU BİLGİSAYAR YADA BUNA YAKININI TOPLAYABİLİR MİSİNİZ?
    ŞU ANDA SADECE ZOTAC GTX 1060 6 GB EKRAN KARTI STOKLARDA BİR KAÇ YERDE 2600 LİRA FARKINDA MISINIZ?
    AYRICA TOPLADIĞINIZ BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİ YAZARSANIZ ARKADAŞLAR İÇİN DAHA İYİ BİR KARŞILAŞTIRMA OLUR?
    TOPLADIĞINIZ BİLGİSAYARI ŞU ANDA SATSANIZ KAÇA SATARSINIZ?
  • 2600tl 1060 hahahah
    afedersınız ama gulerler

alanada satanada

2200tl strix var

satılması ıcın %10 ındırım yapacaksınız kı satıs fıyatlarından satabılesınız
    hatta %15

aynı fıyata sattıktan sonra adam sızden nıye alsın
    KK ıle pesın fıyatına taksıtle alma ımkanı var ıken ustelık fırma garantısıyle
    sızden aldıgında pesın parayı sayacak oyle degılmı?

yanı satar ıken ayagınız yere bassın
    2600tle 1060 ı hesaplarsanız o sıze bakar sız ona
    kutusunda oyle durur
  • 1060'a 2600 tl diyorsanız siz farkındalık amacıyla değil fırsatçılık amacıyla bunu soruyorsunuz demektir.

• üstat teşekkür ederim bende zaten fiyat öğrenmeye çalışıyorum yani bu fiyat diye dayatmam kimsenin hakkını da yemem piyasada şu anda bunu en ucuz ne kadara toplanıyorsa ondan ucuza satmam gerektiğini biliyorum ondan makul iki tarafı da üzmeyecek uygun bir fiyat arıyorum.
    sistem çok güzel bu zamanda bunu satmak istemem ama şimdi iş yoğunluğum var evde boşa yatıyor sistem ondan satmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 aylık tertemiz 1060 6GB jetstream i 1450 TL ye sattım dün. Kimse kusura bakmasın bu piyasa bu düzende ilerlemeyecek o 1060 lar tekrardan 1500 tl lere inecek sıfırları

• bır urunu nasıl alır ıken en guvenılır sıtede nekadar ucuza bulurum dıye aratıyorsunuz

satar ıkende aynı cabayı gosterınız
    sevgıler
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    hocam aynı şekilde düşünüyorum ondan üstatların bilgisine başvuruyorum ben en ucuz diye bulduğum ürünün burada paylaştığımda daha ucuzunu bulabiliyor üstatlar neyse hepinize teşekkür ederim bu sistemi ben 5250'ye bırakacağım o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.