Şimdi Ara

SİSTEM TAMAM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Attigim adaptor bir anda max 2 fan calistiriyor anladigim kadariyla. Sizin bosta kac tane molex kablonuz duruyor belki bir tane daha lazim olur cevirici. Ama cpu nun faninin anakarta baglanmasi onemlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mufocan M kullanıcısına yanıt
    2 tane var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu nun kaldirabilecegini dusunuyorum 4 tane fani :D siz simdi tam olarak kac fan ile ne yapmak istiyordunuz kac tanesi anakarta bagli olucak?

Hocam 2 tane psu takılıyor 2 tane anakarta takabilirsek iyi olmaz mı SİZce de çok yormayalım psu yu 4 fan yeterli zalman z3 zaten içinde geliyor bi bağlantı kalıyor onu nasıl yapcas

• 0435yasin 0 kullanıcısına yanıt
    4 fan yeterli olur da bir baglanti kaliyordan kastiniz nedir. Adaptordeki 4 tane 3 pin lerden 2 si zaten hep bosta kalmali (ya 12v seciceksiniz ya 5v, bi 5 bir 12 de yapabilirsiniz). Bu durumda anakarta 2 kasa fani psu ya o attigim adaptor ile 2 fan son durum bu ise gayet yeterli :)

Simdi 2 tane psu takıyoruz sıkıntı yok.

Kalan 2 tane için adaptör biri 5v diğeri 12v dediğiniz kadarıyla doğru anladıysam devam ediyorum.

Simdi bu kalanları anakarta nasıl baglayacaz adaptörler nereden bağlanıyor benim asıl sorunum bu hocam.

Zalman Z3 Plus , 4 fanla geliyor.
    2 tane pau takiyoruzdan kastiniz 2 tane psu'ya takiyoruz degil mi

Ondan sonra suan cevap yazarken aklima geldigi icin yukari cikip bakamiyorum simdi anakartinizin bi resmini bulalim uatunde 3 pinli yer bakim

Anakarta baktim. Chipseti sogutan heatsink var siyah boyle tam ilk grafik karti takilacak yerin ustunde, onun solunda bir tane var fan takma yeri, oburu ise ssd hdd leri anakarta bagladiginiz sata girislerinin ustune 4 pin var. merak etmeyin 3 pinli fan 4 pinli cubuklara oturabilir ama tam tersi olamaz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.