Şimdi Ara

Sistem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bütçeme göre güzel bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçaları seçtim ancak birde burdaki bilgisayardan daha iyi anlayan arkadaşlara danışmak istedim konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın yeniyim uyarırsanız başka yere alırım sistemin parçaları şöyle:

İşlemci : AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16MB 65W 14nm İşlemci

Anakart : ASUS PRIME A320M-E AMD A320 AM4 Ryzen DDR4 3200(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart

ekran kartı :ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Ram : GSKILL 8GB Flare X DDR4 2400Mhz CL16 1.2V AMD Ryzen Uyumlu Tek Modül Ram

Kasa : EVEREST RAMPAGE TITAN PLUS USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

elimde şuan 450 watt bi psu var yeni alsammı bilemedim bunuda sormak istiyorum arkadaşlar görüşlere açığım her dediğiniz benim için önemli bu konuda lütfen görüşlerinizi esirgemeyin çok sağolun kolay gelsin .

• Anakartı b350 chisetli yapın.Çünkü a320 en düşük kalite ve oc olmayan bir chipset.ikincisi psu 80+ verimli ise kullanmaya devam edin.yok değilse sistemi riske atmayın.
  • Çok sağol kardeşim verdiğin cevap için ASUS PRIME B350M-K AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart şu anakart uyar diye düşünüyorum senn dediğine birde bu +80 olayını nasıl anlarım aydınlatırsan memnun olurum tekrarda cevap için çok sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.