İyi günler beyler Uzun zamandır bilgisayar piyasasını takip etmiyorum Sistem toplamamı istediler Cadcam , solid works , autocad gibi programlar kullanılacak ve render alınacakmış nasıl bi sistem toplamalıyım bütçe olarak max 2000tl
quote:Orijinalden alıntı: crmtrm İyi günler beyler Uzun zamandır bilgisayar piyasasını takip etmiyorum Sistem toplamamı istediler Cadcam , solid works , autocad gibi programlar kullanılacak ve render alınacakmış nasıl bi sistem toplamalıyım bütçe olarak max 2000tl KARDES BELIRTMEDIGIN ICIN MONITORSUZ TOPLUYORUM AMD FX 8350 İŞLEMCI ASUS M5A97 R2.0 ANAKART GTX 760 EKRAN KARTI SEAGATA 1TB BARRACUDA HARDDISK GSKILL RPWAJKS 4.2 1600 MHZ RAM BU FİYATA EN İYİ SİSTEM BUDUR TAM F/P ÜRÜNÜDÜR VATANDAN % 30 İNDİRİMLE TOPLANDI TOPLAM 1994 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Render'a GTX 760 o da iyi. Dostum profesyonel çalışacaksan sen Quadro alcaksın, oyun değil senin işin
Beyler peki bu amd fx den farklı olarak richland ve Trinity işlemcilerin özellikleri nelerdir? Biliyormusunuz