Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen de bir arkadaşa ses yalıtımından söz ederken Lian-Li kasa öneriyordun, şimdide LIAN-LI kasalar KALİTESİZDİR diyorsun

Lian-Li 550w olan kasa 480w güç verir...

Akasa Zen ise %70 verimliliğe sahip bir psu içerir sistemleri çalıştırır bunlar sonuçta, ama MAX ne 550w ne de 520w verebilirler...

Gösterdiğin tablonun da Xilence ile alakası yok zaten...

PSU hesaplama için ilgili yerleri okuman da fayda var.

Sen sanırım bir meblağ karşılığı uğraş veriyorsun burada artık vurgulamalarından bunu anlıyorum...

Yani arkadaş BEYAZ renk kasa alırsa alır sen paramı kazanıyorsun ne bu çabalama anlamıyorum, Lian-Li malzeme olarak AKASA Zen'den daha kalitelidir bunu herkes biliyor, sen burada arkadaşa dandik kasa öneriyorsun ona iyilik yapmıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Mart 2010; 15:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Geçen de bir arkadaşa ses yalıtımından söz ederken Lian-Li kasa öneriyordun, şimdide LIAN-LI kasalar KALİTESİZDİR diyorsun

Lian-Li 550w olan kasa 480w güç verir...

Akasa Zen ise %70 verimliliğe sahip bir psu içerir sistemleri çalıştırır bunlar sonuçta, ama MAX ne 550w ne de 520w verebilirler...

Gösterdiğin tablonun da Xilence ile alakası yok zaten...

PSU hesaplama için ilgili yerleri okuman da fayda var.

Sen sanırım bir meblağ karşılığı uğraş veriyorsun burada artık vurgulamalarından bunu anlıyorum...

Bence sen bilmediğin şeyler çıkınca insanlara çamur atmaya çalışıyorsun Bilgilisin çoğu konuda ama eksiğin çıkınca da kabul etmesini öğren derim.

"Gösterdiğin tablonun da Xilence ile alakası yok zaten..."

Zaten başındaki koskaca Xilence 600w resimi sonradan çizildi Arkadaşa kasa önerirken psu'suz önerdim.Ses yalıtımı konusundaki bahsettiğim lian-li psusuz kasası 250 TL civarındadır.(yani bunlarla karşılaştırmayın) Ben lian-li'nin psu'sundan bahsediyorum kalitesiz diye.Ağzımdan max 520 verir diye bir şey çıktığını hatırlamıyorum. V=i.R formulü vardır. Watt=Direnç X akım. Direnç sabit olduğundan akım ile watt doğru orantılıdır.Yani amper değeri ne kadar yüksekse o psu o derece kalitelidir diyebiliriz.Yukardaki grafiklerde de görüldüğü üzere 31A'ya 42A gibi gözle görülür bir fark var iki güç kaynağı arasında.Gelelim arkadaşa kalmış konusuna elbette öyle.Ama arkadaş burda bizden öneri istiyorsa en doğru şekilde yönlendirmeliyiz, yalan yanlış bilgilerle değil.Kasanın malzeme konusuna gelince, bunda kıstas neyi kabul ediyorsun çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 29 Mart 2010; 15:11:29 >

• Sen önce adam gibi profil bilgini gir ondan sonra muhatap ol, kimsin sen neye ne çamur atıcam, sanki kar sağlıyorum ya da bir çıkarım var...

Lian-Li'nin yanında Akasa hiç birşeydir

Gösterdiğin tablolar AKASA'ya ait zaten.

O zaman Lian-Li kasalar kalitesizdir derken genel konuşmayacaksın, diyeceksin şu şu model dışındakileri önermem diyeceksin

Xilence XP550 psu değerleri:

Voltage Value +3,3V
    33 Ampere
    Voltage Value +5V
    32 Ampere
    Voltage Value +5V Standby
    2 Ampere
    Voltage Value +12V(1)
    17 Ampere
    Voltage Value +12V(2)
    18 Ampere
    Voltage Value -12V
    0,8 Ampere

Önerdiğin her bir bileşeni alan kişiye iyi günlerde kullanmasını dilerim.

Olabildiğince kalitesiz bileşenler önerdiğin için yolun açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Mart 2010; 15:18:34 >

• quote:

Gösterdiğin tablolar AKASA'ya ait zaten.

O zaman Lian-Li kasalar kalitesizdir derken genel konuşmayacaksın, diyeceksin şu şu model dışındakileri önermem diyeceksin

Xilence XP550 psu değerleri:

Voltage Value +3,3V
    33 Ampere
    Voltage Value +5V
    32 Ampere
    Voltage Value +5V Standby
    2 Ampere
    Voltage Value +12V(1)
    17 Ampere
    Voltage Value +12V(2)
    18 Ampere
    Voltage Value -12V
    0,8 Ampere

Önerdiğin her bir bileşeni alan kişiye iyi günlerde kullanmasını dilerim.

Olabildiğince kalitesiz bileşenler önerdiğin için yolun açık olsun

He 250 TL civarındaki psusuz bir kasayla mı kıyaslıyorsun bunu? 250 civarı psusuz modeller arasında kalitesiz malzemeye sahip yokki zaten Evet sende her zamanki gibi tartışmayı sonuçlandırmadan,diyecek cevabın kalmadığında gittiğin için teşekkür ederim.Xilience gibi(gaming edition hariç) dandik bir psu'ya sahip, 1-2 yıl sonra kapasitörler eskidiğinde durmadan resetlemelere sistemde bozukluklara sebep olacak bir kasayı önerdiğin ve insanları zor duruma düşüreceğin için yolun açık olsun

• Anlaman bu kadar senin...

Diyorum genelleme yapamazsın KALİTESİZDİR diyemezsin, her markanın dandik ürünleri vardır, tıpkı Akasa'da Zen ve Infiniti gibi.

Xilence psu Akasa psu'dan kalitelidir sen telaş yapma boşuna,

Hayırlı satışlar sana...
  • quote:

Anlaman bu kadar senin...

Diyorum genelleme yapamazsın KALİTESİZDİR diyemezsin, her markanın dandik ürünleri vardır, tıpkı Akasa'da Zen ve Infiniti gibi.

Xilence psu Akasa psu'dan kalitelidir sen telaş yapma boşuna,

Hayırlı satışlar sana...

Zuhahaha Satış yapmayana bak bana lian-li'yi övmek için kendini paralıyor.Ben sadece fiyat/performans ürünü olduğu için akasa zen öneriyorum.Varsa eşdeğer fiyat performansya onu önerelim .Lian-li'nin yukardaki kasası hem pahalı hem dandik.Bence senin anlaman bu kadar.Yukardaki konuda psu'dan bahsediyorum(lian li kalitesizdir dedikten sonra psu'dan bahsedince lian li'nin psusu kalitesizdiri anlar dedim herhalde ekstra vurgulamaya gerek yok ammaaa ... ) gelip malzeme konusunu açıyorsun.Xilence psu Akasa psu'dan kaliteli diyorsun ya pes hiç bir şey demiyorum.Yukarda koskoca tablolar'la birebir psunun resmini koyuyorum hala dediğine bak(ki koyduğum Xilence'nin 600w'lık modeli 550w da değil...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 29 Mart 2010; 15:38:23 >

• Bir tane kesintisiz güç kaynağı (ups) almak istiyorum. Ortalama 100 Tl verebilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba? Teşekkür ederim şimdiden.
  • Tavsiyede bulunacak yok mu acaba ?

Bir tane kesintisiz güç kaynağı (ups) almak istiyorum. Ortalama 100 Tl verebilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba? Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribalof

Bunu aldım :)

http://www.vatanbilgisayar.com/feel-mio-935bb-2500-mio-935bb-fl650-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=37833

Geçmiş olsun.Feel kasaların güç kaynakları çok dandik.İmkanınız varsa değiştirin.Hiç olmazsa Akasa Zen 450w alın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.