Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden vereceğiniz tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.

Ben kendime oyun için bir sistem toplamak istiyorum. limitim max 1700TL -2000TL arası 1700 civarı olursa monitorde almayı düşünüyorum.

her türlü fikre açığım bu zamana kadar intel kullandım ama amd de kullanabilirim. kararlı stabil sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klisi -- 30 Ocak 2014; 15:15:10 >

• Ne istediğini daha net yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler SEN oyun oynamak içinmi yapıyorsun yoksa yazılın falan mı F/P ye önem veriyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlenk5353

Ne istediğini daha net yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler SEN oyun oynamak içinmi yapıyorsun yoksa yazılın falan mı F/P ye önem veriyormusun

oyun oynamak için istiyorum üstat. F/P de önemli tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klisi -- 30 Ocak 2014; 15:07:13 >
  • Şöyle bir sistem alabilirsin:

AMD FX6300 İŞLEMCİ

MSI 97A G46 ANAKART

ASUS GTX 660 Tİ EKRAN KARTI

COOLER MASTER RC - K380 600W KASA

500 GB SEAGATE BARRACUDA HDD

4X2 GB GSKİLL RİPJAWSX RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: klisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden vereceğiniz tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.

Ben kendime oyun için bir sistem toplamak istiyorum. limitim max 1700TL -2000TL arası 1700 civarı olursa monitorde almayı düşünüyorum.

her türlü fikre açığım bu zamana kadar intel kullandım ama amd de kullanabilirim. kararlı stabil sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

aramızda hallettik durumu zaten konu kapanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.