Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi 5250 lira (cad-cam amaçlı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiki212

quote:

Orijinalden alıntı: jsiendeinss

Bilgisayarı Sonunda aldık. Yarın elimizde olacak. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsi 5185 lira tuttu, yanımda iyi pazarlık yapan bir hanım da vardı. Bunların üstüne bir de kablosuz klavye mouse set promosyon almayı başardı güzel oldu.

INTEL CORE i7 4930K 3.4 GHz 12MB LGA 2011
    COOLER MASTER X6 INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 &AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    ASUS P9X79 S/L 8xDDR3 SLI LGA2011
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 2400MHz CL10 Soğutuculu Ram
    SAMSUNG SH-224BB/BEBE 24X DVD-WRITER (+/-) SATA(S)
    SEAGATE 3,5" 1Tb 7200 64MB Sata3 HDD (ST1000DM003)
    AOC 23.6" E2462Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    QUADRO K600 EKRAN KARTI
    XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    CORSAIR 128GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

Saygılar

nereden aldınız pcyi. pazarlık yaptığınıza göre elektronik mağaza değil sanırım..?
    birde hayırlı olsun performansı nasıldır bilgi verirseniz.?

Merhaba,

Vatan bilgisayardan aldık. Açıkçası bu tür bir mağazada pazarlık etmek benim de aklıma gelmezdi. Ama oluyormuş. Fiyat üzerinden bir opsiyon değilse de yanına küçük bir hediye alınabiliyormuş.

Bilgisayarın performansından çok memnunuz, umduğumuzun ötesinde bir performans getirisi oldu. Geçmişte kullandığımız da bir iş bilgisayarıydı ama teknoloji yerinde durmuyor ki.

Geçmişte kullandığımız hesaplama işlemlerinin süreleri 3-6 kat arasında düştü. (30 dakika süren işlemin 7 dakika, 14 dakika süren işlemin 2 dakika 10 saniye sürdüğüne tanık oldum) Bunu da eski durumuyla ayni derecede hatta daha fazla iş yüklenmiş pozisyondayken sınadık.

Burası vardiyalı çalışan bir iş yeri 3 vardiya ve neredeyse 7/24 çalışılıyor. Diğer arkadaşlar da durumdan çok hoşnut.

Hesaplamak çok uzun sürdüğü veya makineyi kilitlediği için kullanamadığımız, sıkıntı yaratan takım yolları ve işleme yöntemlerini artık kullanabildiğimiz için patronumuzun da keyfi yerinde. normalde 60 saatte işlemesini tamamlayabildiğimiz radüs işlemlerini şimdi 50 saatte ve daha temiz sonuçla tamamlayabiliyoruz. (radüs işlemelerinde, takım kalkışını ortadan kaldırdık. Evvelden bunu hesaplatamıyorduk)

Kısacası çok hoşnutuz durumdan. Başka yerlerden de bilgisayarı oluşturmayı denedim, 1-2 yerden de teklif aldım ama Vatan'ın %30 luk indirimine denk getirdiğinizde bence fiyatları piyasaya göre çok uygun.

• Çok güzel bende paralel işlem yapan ansys ve catia kullanıyorum bakalım hayırlısı ise bende toplamaya başlayacam mayıs sonu ile aklımda lga2011 platformundan 4930k ve asus x79pro anakartla 4*4 veya olursa 8*4 2133lük bellek dizlimi var. nasipse yanınada gtx770 koyarım elimde birtane qfx3800 var. iki işletim sistemli bir pc olacak hayırlısı ise. ii olmuş lakin belleklerinizi özellikle sordum 2*8 yerine 4*8 yada 16gb olacaksa 4*4 olarak dizmek sanırım işlemci ve anakartı tam olarak kullanmanızı sağlayacak .ssd tercihi süper olmuş catianın açılış hızı göz yaşartacak cinsten olmuştur sanırım, monitörü görmüştüm mağazada insanın çizim yapası geliyor. ... neyse bakalım hayırlısı ise bizde toplarız.. hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 1 Nisan 2014; 10:53:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.