Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi(Biraz Zor Bi Durum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi süredir kullandığım bilgisayarı kardeşime verdim onun yerine kullanmadığım eski bilgisayarı çıkarttım biraz eski ve sistem özellikleri olarak baya bi düşük seviyede güzel bi bilgisayar almam ise en az 5-6 ay sonrasına kalıyor bende bu bilgisayarı beni o zamana kadar idare edebilecek düzeye getirmek istiyorum idare etmek derken bi kaç oyunu düzgünce oynayabileceğim (Lol,CSGO vs.) bi hale getirmek istiyorum bunu da çok yükesek bi bütçeyle değilde daha küçük bi bütçeyle yapmak istiyorum bilgisayar dediğim gibi cidden çok kötü bi durumda 768 mb ram ddr1, ekran kartı yok,işlemci intel pentium4 2.66Ghz bunları ortalama düzeylere çekmem için hangi parçaları kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim biliyorum sistem baya bi berbat ama birazda olsa toparlanabilir diye umuyorum.

• ancary A kullanıcısına yanıt
    ddr2 olsa yine bişeler yapılırdıda ddr1 zamanının parçalarınıda bulmak zor artık
  • Öyle bir sisteme yatırım yapmanızı önermem. Belirli bir bütçeniz varsa yardımcı olabiliriz. 800 TL'ye apu sistem toplayabiliriz. Daha düşük bütçeniz varsa 2. Ele yönelmelisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bi yatırım gibi değil bi kaç bişey ekleyim oyunları kaldırsın yeter 6 ay sonra 3bin bütçeyle bi bilgisayar dizeceğim zaten ama o 6 ay biraz sıkıntılı işte
  • 478pin agpli bir sistemle ugrasilmaz ama ram ekleyip 9600xt 6600gt 4650 gibi bir ekran karti takilirsa is gorebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.