Toplamak istediğim bilgisayar görselde gözüktüğü gibidir. Tek bir yerden almak yerine farklı farklı yerlerden alınca 4700TL kadar tutuyor. Elimde ssd mevcut olduğu için eklemedim. Bütçem 5bin. Anakart, işlemci soğutucu farklı tavsiyeleriniz olursa açığım. Hatta kasa aynı tip kalmak şartıyla güç kaynağı olmayan halini alabilirim fakat 300 tl civarında güç kaynağı tavsiyesi lazım en az 600w olacak şekilde. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu listedeki fiyatlar son derece pahalı kardeşim.. Teknobiyotik sanırım listeyi hazırladığın site.. bence başka ve daha uygun bir siteden, ya da kendin de söylediğin gibi parça parça almalısın sistemi.. bunu sakın alma..
TOPLAM: 4175 lira.. Montaj ve kargo ücretleri hariç.. 525 lira daha ucuz ve aynı performans.. :)
Angelmax
kullanıcısına yanıt
oradan toplamayacağım zaten toplu gözüksün diye öyle yaptım sadece dediğin gibi liste oluşturdum bende ebrar dfs den toplamak daha ekonomik. kasa olarak silverstone göze daha çok hitap ediyor o yüzden almışken en azından bana güzel geleni almak istiyorum. psuda içime sinmedi eski bir model 80+ sertifikası bile gözükmüyor. önerilerin için teşekkürler yinede :)
quote:
Orijinalden alıntı: ulashoca41
oradan toplamayacağım zaten toplu gözüksün diye öyle yaptım sadece dediğin gibi liste oluşturdum bende ebrar dfs den toplamak daha ekonomik. kasa olarak silverstone göze daha çok hitap ediyor o yüzden almışken en azından bana güzel geleni almak istiyorum. psuda içime sinmedi eski bir model 80+ sertifikası bile gözükmüyor. önerilerin için teşekkürler yinede :)
Tamam kardeşim.. kasayı zevkine göre alabilirsin, ama çok uçuk bir para verme bence boş kasaya.. 150 - 200 lira max. verilmeli bana göre bir kasaya.. PSU önerdiğim eski değil, yeni bir model ama sertifikası yok.. 80+ Bronze istiyorsan aynı fiyata High Power 600 Watt 80+ Bronze modelini de tercih edebilirsin alternatif olarak..
Angelmax
kullanıcısına yanıt
tamamdır bakacağım. sağolsunlar dolar yine fırladı zaten bugün sipariş geçecektim yine bekleyeceğim gibi biraz ama ortalık durulacak gibi gözükmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ulashoca41
tamamdır bakacağım. sağolsunlar dolar yine fırladı zaten bugün sipariş geçecektim yine bekleyeceğim gibi biraz ama ortalık durulacak gibi gözükmüyor.
Tamam kardeşim.. yılbaşına kadar böyle gider bence ama beklerim acelem yok dersen sen bilirsin elbette..
ulashoca41U
kullanıcısına yanıt
İmkanınız olursa, parçaları ayrı yerlerden alın. Nereden alırsanız alın, TR garantisi olduğu sürece ilgili distrübütörler ile işinizi halledersiniz. Çünkü dolar yükseliyor ama asla inmiyor, üstünede daha önce yükselen kura inmesini bekliyoruz ve her türlü vatandaşlar zararda oluyor.