Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi - İki parçada alınacak oyun için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir PC'de oyun oynamıyorum ama yavaş yavaş eski günlere de dönmek istiyorum. Bu sebeple oyun oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak niyetindeyim ama bu işlerden epey uzak kaldığım için yardımınızı rica edeceğim. Toplamda ayıracak 3000 (yukarı aşağı 500 lira oynar) bir bütçem var ki buna monitör klavye vs dahil değil. Sistemin bir kısmını bu ay bir kısmını da (muhtemelen ekran kartı ve işlemciyi) Ocak ayında alacağım bütçe sebeplerinden dolayı. OC vs gibi işlerle pek ilgim olmayacak dolayısı ile bu yönü güçlü bir sisteme ihtiyacım yok. AMD / Intel konusunda önerilere son derece açığım. Topladıktan sonra ram dışında en az 3-4 yıl yeni bir parça alacağımı pek sanmıyorum. Alınma zamanlarını da düşünerek örnek bir iki sistem tavsiyesi verebilirseniz çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar...

• Tavsiyem ocak ayinda sistemi komple alman.simdi alacagin urunleri deneyemeyeceksin ocaga kadar eger bir sorun varsa aradan 2 ay gectigi icin servise yollarlar.o yuzden bu ihtimali yasamamak icin sistemi komple alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.