Merhaba, forumda yeniyim. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bilgisayar parçaları hakkında pek bilgim yok. Forumda bu konu hakkında uzman arkadaşlar olduğundan danışmak istedim. Yorum ve eleştirilerinizi esirgemeyin.
İŞLEMCİ: AMD Athlon II X4 640 RAM: KINGSTON 4 GB DDR3 1333 MHZ EKRAN KARTI: 9800GT [Hangisini tercih edeyim: ZOTAC 9800GT ECO / ZOTAC 9800GT / PALIT 9800GT Green] ANAKART: [Anakarta karar veremedim. İhtiyacım olan, üstte yazdığım parçalara uyumlu olması. Usb 3 ve SLI'ya gerek yok.]
Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. 300W PSU, almayı düşündüğüm parçalar için yeterli mi? İşlemci ve kasa için sessiz bir soğutucu öneren olursa sevinirim. [Şu an kullandığım sistem aşırı gürültülü çalışıyor.] O/C'siz kullanacağım. Fakat günlerce rendere bırakmam gerekecek. İşlemci buna uygun mu?
Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
9800 e para yatırmayın ekran kartında onların yerine PALIT GeForce GT240, 512 MB, GDDR5, 128 Bit, Ekran Kartı alın daha güncel daha verimli bi kart az enerji tüketir psuda yeterli gelir
anakart olarakda size en makul olan MSI 785GM-E51, Amd 785G, AM3, DDR3-1600, HD4200, Anakart öneririm.