Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi MAX: 4700 TL Yardımcı Olursanız Sevinirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda ben pek savurganmışım gibi görünülebilir ama amacım "en süper" falan olayı değil o durumu P4 te yaşamıştım evlat acısı gibi koymuştu o zaman çocuktuk tabi. Şimdi daha temkinli davranıyorum amacım nasıl denilir baştan bir kere sağlam yapıyım sonra anakart ram ekran kartı falan uğraşmıyım. Çalışan bı insanım para nasıl kazanılıyor gayet iyi biliyorum açıkçası çok fazla zamanımda olmuyor amacım olan zamanı en iyi şekilde geçirmek.Bilgisayar için belli bir bütçe ayardım ve bu bütçeyi en verimli şekilde kullanmak istiyorum.Merak ettiğim konu şu kuracağım sistem 2 -3 yıl sonra çıkacak bir oyunu yüksek kaletide çalıştıracakmı ben buna bakarım yoksa hızı ne bilmenesi ne pek ilgilenmiyorum. Tabi yarın uğraşmamak içinde bugünden temeli sağlam atmak lazım diye düşünüyorum.

quote:

Seçimlerin olmamış üstelik bana göre tabi bu, en basiti o kadar para harcayıpta 60gb ssd alınmaz en az 120gb olmalı, depolama diskleri de gereksiz pahalı, ramler vs...

Ram Öneriniz Nedir?
    Depolama Disklerini Sata 3 olarak Tercih ettim bide 64 mb cahce var yanlış birşey varsa yardımcı olabilirmisin ? Link Atabilirsen Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymouse34 -- 4 Mayıs 2011; 1:07:10 >

• ıkı sene once q9650 lı gtx275 -gtx 285 lı bır sıstem ıcın bu paralar verılırdı . sımdı bu tur bır sistemın performansını ve fıyatını dusunun sadece
    artık ılerıye donuk sıstem olayı bıtmıstır aldıgınızda ıhtıyacınıza cevap veren en ucuz sıstem en ıyı sıstemdır
  • INTEL Core i7-2600K LGA 1155 8MB 3.4GHz
    MSI P67A-GD65 (B3 Rev) LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3
    GEIL Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB)
    HIS ATI HD6950 2GB DDR5 256Bit (Ref. soğutmalı, mod yaparsın)
    OCZ Vertex 2 120GB SATA-II SandForce Kontrolcülü 285-275MB/sn 2.5" SSD (2,5"-3,5" Dönüştürücülü)
    SAMSUNG 1 TB 7200RPM 32MB SATA II (HD103SJ) (Depolama)
    LG GH22NS50 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 700W 80+ Güç Kaynaklı Kasa
    +
    Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156/1155)

2.900 TL (Taksitli Fiyatlar)

http://www.teknobiyotik.com

Klavye ve Joystick stokta yok, mouse ile beraber eklersen toplam maliyetin ortaya çıkar gayet yeterli bir sistem, istersen C.Fire'da rahatlıkla yaparsın.

• Verim için 2 senede bir uğraşmak ve bütçeyi kısmak çok sık upgrade yani kısacası parayı birden harcamak yerine zamana yayarak harcamak daha verimli doğru anladıysam ?
    Peki nelerden kısmam gerekli psu kasa kalıcı şeyler.Monitörü yeni aldım zaten.Ses sistemi, kulaklık var klavye mouse değiştirmek istiyorum daha uygun ve verimli Anakart, İşlemci, Ram , Ekran Kartı, SSD, HDD (raid) , Optik Sürücü öneriniz nedir ?
    Birde Bulldozer Çıkınca fiyatları tahminen ne yönde etkiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymouse34 -- 4 Mayıs 2011; 1:20:03 >
  • quote:

INTEL Core i7-2600K LGA 1155 8MB 3.4GHz
    MSI P67A-GD65 (B3 Rev) LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3
    GEIL Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB)
    HIS ATI HD6950 2GB DDR5 256Bit (Ref. soğutmalı, mod yaparsın)
    OCZ Vertex 2 120GB SATA-II SandForce Kontrolcülü 285-275MB/sn 2.5" SSD (2,5"-3,5" Dönüştürücülü)
    SAMSUNG 1 TB 7200RPM 32MB SATA II (HD103SJ) (Depolama)
    LG GH22NS50 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 700W 80+ Güç Kaynaklı Kasa
    +
    Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156/1155)

2.900 TL (Taksitli Fiyatlar)

http://www.teknobiyotik.com

Klavye ve Joystick stokta yok, mouse ile beraber eklersen toplam maliyetin ortaya çıkar gayet yeterli bir sistem, istersen C.Fire'da rahatlıkla yaparsın.

evet fiyat daha iyi oldu i5 2500k alsam pek farkedermi performans (oyun açısından) ozaman 2700 TL Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymouse34 -- 4 Mayıs 2011; 1:27:05 >

• dahada kısmak ıstersen ıslemcı i5 2500k olur suan o.c crossfıre vs yapmayacaksan extra sogutucu almazsın ramı 4gb ye dusurebılırsın ve performans kaybını goze alırsan ssd den vazgecersın baskada yapabılecegın bırsey yok gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 4 Mayıs 2011; 1:27:14 >
  • 2500K alırsan elbette güzel olur, zira oyunlarda iki işlemci arasında fark yok gibi bir şeydir, önerdiğim anakart ile de rahat o.c yaparsın üstelik, 4.5ghz'i direk görür günlük kullanırsın

Diğer çevre bileşenleri ile de toplamda 3.000 TL'ye gelir o zaman yaklaşık olarak, başlıkta belirtiğin gibi toplam bütçenden de 1.700 TL'de cebinde kalır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 4 Mayıs 2011; 1:28:07 >
  • Eywlh
    Peki bu bulldozer fiyatları nasıl etkiler tahminen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymouse34

Eywlh
    Peki bu bulldozer fiyatları nasıl etkiler tahminen ?

ıste orası muamma
    ıllakı ıntel uzerınde fıyat baskısı olacaktır ve dususler gorecegız ama suan kım nederse desın bosa olur
  • eyefinty yapın o bütçeye
  • 4700tl bütçe varsa.

i7 2600k
    Thermalright silverarrow
    Hafx kasa
    Gtx 570 sli.Özel soğutmalı herhangi bir marka.
    2x60lık ssd raid0 yada tek 120.
    black caviar 1tb.....
    4-8 zevke göre ram low voltage bla bla bla...
    optik istersen bluray..
    bir tanede 120 yada 200hz led tv yada monitör.gerçek led olacak.en az 120hz dikey tazeleme hızı.
    anakart b3 revizyon herhangi biri..hangi markaya sempati varsa artık...hepsinde sorun çıkabiliyor.fasafüso detayları sıralamaya gerek yok.
    usb3,sata3 olsun yeter.asus,msi, giga vs vs farketmez.
    thermaltake yada enermax,antec tek rail olmayan sağlam bir psu.tek railin hiç bir olayı yok.sırf göz doldurma.12v kanalında min. 27-28a çıkış veren multi rail bi psu yeter.

fantaziye göre sıvı soğutma yapılabilir.kasaya modlama yapılabilir.logitech direksiyon-pedal seti olur..logitech lcd ekranlı klavyesi,mouse u olur.
    ana hatlar bunlar.bunların dışına çıkmadan en az 2 yıl dehşet oyun sistemi.photoshop hd film falan canına okur onların zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.