Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmca

Hocam bugün vatana gidip bilgisayarımı aldım, hayırlı olsun :)

Sistem şöyle oldu:
    AMD Phenom II x4 955 BE AM3 3.2 GHZ 8MB Cache
    ASUS M4A88TD EVO/USB4 AMD 880G/SBS85* AM3 DDR3 1333MHZ SATA 3.0
    KINGSTON 2GB Hyperx DDR3 1333 MHZ CL7 Tek Modül Ram x2
    GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia Geforce dx11 Ekran Kartı
    Samsung SH-S223C 22X + - DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    XIGMATEK UTGARDE PURE BLACK EDITION 80 PLUS 700W MidtT ATX Siyah Kasa
    THERMALTAKE CONTAC 29 CPU SOĞUTUCU
    WD 3.5 " 1 TB Caviar Black SATA 3.0 64Mb cache 7200 Rpm HDD
    SAMSUNG 21.5" B2230H GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

Sisteminde her şey çok güzel olmuş, güle güle kullan ahmetmca. Acaba tam olarak ne kadar ödedin ve mağazada nakit mi?

Bir de arkadaşlara danışmak istedim. Aynı bileşenlerden bir sistem alınsa Windows 7 sanal makine ile ayrıca Mac, Pardus, XP da kullanılsa, (mesela) ram sıkışıklık yaratmasın diye nasıl bir değişiklik önerirsiniz? (Yine Vatan'dan aynı ram'dan 4 tane ya da 4GBx2 = 8GB hangi ram gibi?) Ve önereceğiniz başka değişiklik olur mu bileşenlerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Sisteminde her şey çok güzel olmuş, güle güle kullan ahmetmca. Acaba tam olarak ne kadar ödedin ve mağazada nakit mi?

Bir de arkadaşlara danışmak istedim. Aynı bileşenlerden bir sistem alınsa Windows 7 sanal makine ile ayrıca Mac, Pardus, XP da kullanılsa, (mesela) ram sıkışıklık yaratmasın diye nasıl bir değişiklik önerirsiniz? (Yine Vatan'dan aynı ram'dan 4 tane ya da 4GBx2 = 8GB hangi ram gibi?) Ve önereceğiniz başka değişiklik olur mu bileşenlerde?

2100 lira gibi bir miktar ödedim, mağazada, word card 5 taksit yüzde 12 indirim ile Bu fiyata monitör de dahil olduğu için epey uygun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmca -- 11 Eylül 2010; 2:00:14 >

• Ahmetamca sisteminiz hayırlı ve uğurlu olsun..

Bende yakın zamanda toplamayı düşünüyordum ana kart ile ekran kartı tıpatıp aynısıydı düşüncelerimin arasında bir ara zotac diyordum ama çok ısınan kart olunca vazgeçitm gıgabyteye kaydım.. ve bu kartın performansı ve kalitesi nasıl?

Ayrıca Ramide 4 GB.. 1600 mhz olarak düşünüyorum ama arasında iştetim sistemininde kullandığı ram miktarını düşününce yeterli gelebilirmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.