Şimdi Ara

Sistem toplama hadisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu forumda yeniyim öncelikle onu belirteyim,

Bilgisayar almak için belli bir süredir araştırıyorum. Hedefin ve isteğim şu doğrultuda:

Intel İşlemci (Pentium IV 630 olabilir, belki D 820.. Çift çekirdek şu aşamada mantıklı mı)

Asus Anakart (P5WD2 Premium ve P5LD-2 Deluxe olabilir)

RAM olarak Kingston mu Twinmos mu karar veremedim (2*512 DDR2 533, mümkünse DDR2 667)

Ekran Kartı X800 GT, 6600GT, X700 Pro olabilir. Markasına hiç karar veremedim
    (256 MB şart değil.. Önemli olan bit ile MB uyumu.. 128MB-128bit veya 256MB-256bit gibi) Çok fazla oyun amaçlı düşünmediğim için fazla para ayırmayayım diyorum. Sonuçta tabii ki oynayacağım.. Ama oyun manyağı değilim :) Daha çok 3 boyutlu tasarımlar ve çizimler yapmak amaçlı, render görüntüler için vs. düşünüyorum

Ben bu 4 ana başlığa yaklaşık 750 $ para ayırdım yaklaşık 200$ işlemci 235-240$ Anakart, 115$ RAM ve 200$ Ekran kartı gibi....

Sizin önerileriniz nelerdir? Nasıl bir konfigürasyon oluşturmalı ve rahat etmeliyim en azından 1 yıl :)

Umarım önerileriniz beni yönlendirir ve benim için doğru sistemi almama yardımcı olur, cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainuser -- 15 Eylül 2005, 1:42:57 >

• zaten seçeceğini şeçmişsin bundan daha iyisi şamda kayısımıydı neydi
    neyse sadece ekran kartı için öneride bulunmak istiyorum x800gt 256 bit 256 mb senin sisteme en iyi uyacak olan karttır

birazdan amd'ciler seni yoldan çıkarmaya çalışacaklardır ama sen onlara uyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 15 Eylül 2005, 2:11:37 >
  • sata 2 desteklesin anakartın , buyukçe bir kasa ve iyi güç kaynağı al kendine gerisini seçmişsin zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.